KarinO 9 december 2011 | |
Gisteravond geborreld en met de groupon bon de kaasfondue uitgeprobeerd, wij vonden het verrassend lekker! Het brood had iets te lang in de oven gestaan maar verder prima, groenten erbij om te dippen en ook een bakje groene salade. Bediening vriendelijk en behulpzaam, heerlijke muziek en gewoon een gezellig café. Ik kom er zeker terug! |
Turkeystick 28 november 2011 | |
Gisteren de kaasfondue groupon-voucher gebruikt.
Danoesje 15 oktober 2011 | |
Heerlijk gegeten, supervriendelijke, hartelijke bediening. Inderdaad wel een klein beetje vergeetachtig, maar ach, ik zit er in mijn vrije tijd dus geen haast:) Sfeer was prima. Voor herhaling vatbaar! |
Vineproever 1 oktober 2011 | |
Bediening was erg aardig, maar onderbemand. Het eten echter (vegetarische lasagne) was PERFECT. Ga zeker terug binnenkort om te kijken of deze kwaliteit permanent is. Klasse! |
rvdp 21 september 2011 | |
gisteravond bij Zola gegeten. Het voorgerecht kalfsvlees met gerookte makreel was ontzettend lekker. Het zag er goed uit en de smaak was bijzonder lekker. Daarna een tournedos gegeten. Prima van smaak. De salade met rivierkreeftjes is ook een aanrader. Kortom een prima plek om lekker te eten. Alles zag er goed verzorgd uit en met liefde bereid door de kok. Zeker voor herhaling vatbaar |
FoodJunk 29 juni 2011 | |
The service is below avarage, the serving people forget to many things, needed to order several times before people understood, really a shame! Before that I needed to wait some time (40 minutes after our reservation time) before being served. It's crowded and that's nice but i.m.h.o to crowded; the tables are to close to each other. Very simple food, a bit to ordinary especially when you expect something good with the cheese dip which is there speciality.... |
MarioV 15 juni 2011 | |
Vriendelijk, maar weinig attente bediening. De keuken is redelijk. Kreeg tot tweemaal toe glazen met lipstick. Ziet er van buiten leuk uit, maar binnen is nog veel werk te doen! |
Etendejeroen 31 maart 2011 | |
Ik sluit me aan bij de vorige twee dames; erg matig. Heb hier met iemand gegeten met die Groupon-bon. Prima manier om nieuwe klanten te trekken, maar Zola gebruikt het om even snel veel extra omzet te maken. Niet heen gaan dus, je mist er niks aan. |
Erna H 20 maart 2011 | |
Met 6 collega's en Groupon vouchers aan de kaasfondue: 2 kommen met bodem kaas, echt te weinig voor 6 personen! Smaak was aardig, niet bijzonder. Toch maar extra portie kaasfondue bijbesteld (à 30 euro!!!), zelfde hoeveelheid die we eerst voor 3 personen hadden gekregen, en nu opeens veel voller van smaak, knoflook en wijn duidelijk te proeven. Voelden ons met de voucher enigszins beduveld achteraf! |
Yasmijn 18 maart 2011 | |
Hier vorige week gegeten. Hadden gereserveerd maar onze tafel was na 45 minuten wachten nog niet klaar. Waarvoor reserveer je dan? Het is daar heel klein maar helemaal volgestouwd met tafeltjes. Je kan alle gesprekken van de tafeltjes naast je letterlijk volgen. Eten was matig, eetcafe niveau. Bediening erg chaotisch en niet attent tot 2x toe onze bestelling van drankjes vergeten. Al met al niet voor herhaling vatbaar. |
Geef zelf je mening over Zola