KeukenFusion & Internationaal

KarinO KarinO 9 december 2011

Gisteravond geborreld en met de groupon bon de kaasfondue uitgeprobeerd, wij vonden het verrassend lekker! Het brood had iets te lang in de oven gestaan maar verder prima, groenten erbij om te dippen en ook een bakje groene salade. Bediening vriendelijk en behulpzaam, heerlijke muziek en gewoon een gezellig café. Ik kom er zeker terug!

Turkeystick Turkeystick 28 november 2011

Gisteren de kaasfondue groupon-voucher gebruikt.
Lekkere knusse studententent (VU nostalgie van de 90ies kwam bij mij terug; dat ik deze tent gemist heb destijds, jammer).
Alle tafeltjes zitten bij elkaar en je kan ieders gesprekken horen, maar daar kies je voor als je naar dergelijke tent gaat (gezellig eetcafe).

Kaasfondue was gewoon goed, brood voldoende en de tomatensoep vooraf was een van de lekkerste die we gegeten hebben (tomatensoep met vruchtvlees en pijnboompitten !).

Ik zou Uitstekend hebben gegeven ipv goed als de toiletten wat schoner waren geweest. De ammoniaklucht kwam je tegemoet.
Als dit verder verbetert, blijft t een aanrader. Ik denk sowieso dat ik weer eens terugkom om de rest van de kaart te proberen.

Bediening was spontaan, vlot en vriendelijk

Danoesje Danoesje 15 oktober 2011

Heerlijk gegeten, supervriendelijke, hartelijke bediening. Inderdaad wel een klein beetje vergeetachtig, maar ach, ik zit er in mijn vrije tijd dus geen haast:) Sfeer was prima. Voor herhaling vatbaar!

Vineproever Vineproever 1 oktober 2011

Bediening was erg aardig, maar onderbemand. Het eten echter (vegetarische lasagne) was PERFECT. Ga zeker terug binnenkort om te kijken of deze kwaliteit permanent is. Klasse!

rvdp rvdp 21 september 2011

gisteravond bij Zola gegeten. Het voorgerecht kalfsvlees met gerookte makreel was ontzettend lekker. Het zag er goed uit en de smaak was bijzonder lekker. Daarna een tournedos gegeten. Prima van smaak. De salade met rivierkreeftjes is ook een aanrader. Kortom een prima plek om lekker te eten. Alles zag er goed verzorgd uit en met liefde bereid door de kok. Zeker voor herhaling vatbaar

Geef zelf je mening over Zola

Maandagvan 11:00 tot 21:30
Dinsdagvan 11:00 tot 21:30
Woensdagvan 11:00 tot 21:30
Zondagvan 11:00 tot 21:30

Meld dit restaurant als gesloten