anoproof 11 januari 2012 | |
L.s.
chouffejos 30 november 2011 | |
Voor de verjaardag van mijn moeder wezen eten. Bediening was kortaf en ongezellig.
verkaik 1 juli 2011 | |
Het eten werd lauw opgediend. Omdat de aardappelen snel op waren hadden we nieuwe besteld, deze zijn echter nooit aangekomen. Wat geserveerd werd smaakte redelijk maar de grootste afknapper was het feit dat er in de naastgelegen bar werd gerookt. |
Colette&Frank 21 maart 2011 | |
Vreselijke ervaringen met lunch gehad(meerdere malen). De bediening en de kok lijken hun eigen kaart niet te kennen. Niet te geloven hoe het zo kan gaan.
samverkaik 16 maart 2011 | |
Wij komen hier al jaren en ook toch wel vaak op terug want qua prijs verhouding en de service is echt super... de bediening heeft verstand van zaken en niet wat studenten bij elkaar... open keuken is ook leuk om te zien en een gevarieerd menu per seizoen dus als je vaker gaat blijft het een verassing.. stel dat je toch iets wilt wat niet meer op de kaart staat is alles bespreekbaar... leuk ook voor de kids , kleutjes en kleurplaten... sfeer ook leuk voor de kids, in de the jungle |
Proever81427 10 januari 2009 | |
een positieve verassing, het cafe heeft een gezellige oud hollandse uitstraling en met de producten is op een creatieve manier omgegaan
Proever51005 15 april 2008 | |
Gezellige brasserij, met een cafe en een restaurant gedeelte. Leuk interieur met prachtige wandschilderingen. Het eten is heerlijk, de gefrituurde garnalen en het kippotje zijn absolute aanraders. Maar "een Berg sate" of een visje is ook heel lekker. Verder hangen er ook borden met specialiteiten of weekmenu-tjes. Personeel is vriendelijk, aardig en behulpzaam. We komen zeker terug! |
Proever72539 10 maart 2008 | |
Eten was redelijk, maar de bediening niet geinteresseerd. |
Geef zelf je mening over Brasserij De Berg