brahmacoc 22 november 2011 | |
Op een mooie locatie aan de Rotte staat het restaurant de Lindehoeve, ruime pakeergelegenheid, en een zeer gastvrije bediening.
Proever32276 21 november 2011 | |
zaterdag wezen eten met vrienden we kozen voor het wld .vooraf reepate en als hoofdgerecht hertenbiefstuk .was weer uitstekend hebben heerlyk gegeten en komen zeker weer terug. |
Proever27859 20 november 2011 | |
Mooi gelegen restaurant uitstende keuken en zeer fijne en vakbekwaame bediening.
jan-dirk 12 november 2011 | |
meubilair niet om een avond op te zitten.
J. Sparla 14 oktober 2011 | |
Wij hebben gisteren weer bij dit leuke restaurant gegeten met z'n vieren. Ze hadden die dag de vernieuwde a la carte kaart ingevoerd met allerlei lekkere gerechten erop. Ze hadden ook wildgerechten als specialiteit op het menu staan. ik ben gegaan voor het wild en de rest van de vernieuwde kaart. kan niet anders zeggen dat het uitstekend was. ik had de reepate als voorgerecht en de hertenbiefstuk als hoofdgerecht. de anderen hadden de carpaccio met 7 garnituren, de bonbon van gerookte zalm en taartje van gerookte rib-eye vooraf, ze waren zeer te spreken over de smaak en opmaak. en als hoofdgerecht hadden ze de, eendenborstfilet, varkenshaas mediallons en kalfsschnitzel, er was maar één woord voor dit alles "Verrukkelijk ". Als je van desserts houd moet je het zeker proberen er is genoeg keus. we komen zeker terug. |
j-kempers 13 augustus 2011 | |
wij hebben gisteren heerlijk mogen genieten van het lekkere eten wat ze uit deze keuken serveren. de kaart is zeer gevarieert en er is genoeg keus. zoveel keus dat het moeilijk is om een keuze te kunnen maken. wij hebben tenslotte gekozen voor het suprise menu wat uit 5 gangen bestond. als je echt lekker wilt eten en niet bang bent om je te laten verrassen is dit zeker de moeite waard.
irenepaul 17 juli 2011 | |
Uitstekende indruk van plaats en internetside over de keuken waar hoofdzakelijk vers eten zou worden geserveerd. Daarom wegens pensioengerechtigde leeftijd na 40 jaar in dienstverlenende funkties zowel in de horeca werkzaam te zijn geweest party besteld voor meer dan 50 personen. Personeel was uitstekend. Echter de eigenaar vond het niet nodig om zich voor of tijdens de party te vertonen. Had het volgens zijn zeggen te druk. Bij reservering afgesproken dat het buffet wat sate bevatte gewijzigd kon worden in gebakken vis. Door eigenaar zelf voorgesteld en duidelijk samen met mijn echtgenote gekozen voor gebakken vis. Helaas bleek het buffet toch geen gebakken vis te zijn maar sate.
sisko 26 maart 2011 | |
De locatie is erg plezierig, aan de Rotte. Het interieur is goed en de aankleding ook. Maar wij waren hier met een groep (40 personen) voor een lunch en daar kon de bediening niet tegenop: het buffet werd niet aangevuld - of slechts na 2 keer vragen, het (weinige) personeel wurmde zich brutaal tussen de gasten om een halfleeg kopje thee van tafel te pakken, helaas is en blijft service een ondergeschoven kind in Nederlandse restaurants. De vooraf besproken champagne werd niet geserveerd, maar de rekening achteraf werd hiervoor niet navenant aangepast! Een gemiste kans om een herhaal-bezoek af te dwingen... |
D. de Jong-Leunissen 18 februari 2011 | |
Op valentijnsdfag heerlijk gegeten met mijn vriendin in de lindehoeve. Het begon al goed we kwamen binnen waar de bediening al klaar stond om onze jassen aan te nemen en vervolgens naar de openhaard te begleiden. Eerst rustig kunnen genieten van een drankje en rustig in de kaart kijken en een speciaal valentijnsmenu. Wij allebei het menutje genomen en omdat het menu uit elke keer 2 gerechten bestond hebben we het allemaal kunnen proeven en nemen. Wat een werk hebben ze gedaan voor valentijn vrijwel overal lag er wel iets van een hartje bij en de spoom zag er geweldig uit alsof er rozenblaadjes in zaten heel apart. De hoofsgerechten waren perfect en ik heb vaak een varkenshaas gegeten die veel te doorgebakken was maar deze was precies goed.De wijn die werd aanbevolen was ook een uitstekende keuze. En zonnevis nog nooit gegeten maar dat is ook een lekkere vis. Dan even over het dessert. Voor 2 personen op 1 bord dat is romantisch en verschillende smaken op 1 bord heerlijk allemaal Chocolade en sinasappelbavarois met after eight ijs mooie combinatie. Dus wij hebben heerlijk genoten van elkaar van de service van de bediening en het heerlijke eten. We komen zeker nog eens terug. |
proever201120112011 31 januari 2011 | |
we hebben onlangs een hightea gehad bij dit gezellige restaurant. we hadden van te voren aangegeven dat we een persoon erbij hadden die vegetarisch was, voor die persoon was er genoeg eten gemaakt.
Geef zelf je mening over De Lindehoeve