‘Wat een mooie locatie in een boerderij’. ‘Het eten is grappig en meer ook niet’, maar de ‘idyllische ligging aan de oever van de Rotte’ maakt alles goed. Gastvrijheid viert hoogtij in deze boerderij, ‘soms maakt de eigenaar zelfs een praatje aan tafel om te vragen of alles naar wens verliep’. Het interieur is wel wat ‘verouderd en aan een opknapbeurt toe’. Dan maar met je gezicht richting het water zitten...
Op een mooie locatie aan de Rotte staat het restaurant de Lindehoeve, ruime pakeergelegenheid, en een zeer gastvrije bediening.
Bij binnenkomst wordt je netjes na je plekje gebracht, en je wordt over het algemeen bedient door de zelfde persoon. Zelf de eigenaar komt ook een praatje maken.
Het eten is uitstekend, zowel voor een klein hapje of een compleet dinee kun je hier zeker terecht.
Ook voor feesten en partijen, of zelf een goede trouwlocatie, inclusief de amtenaar van de burgelijke stand is aanwezig., alles wordt voor je geregeld.
Een goede locatie met als uitzicht op de Rotte waar zomer's vele bootjes varen, wat ook weer z'n gezeligheid mee brengt
Ik ben dus zeer tevreden over dit restaurant, En samen met mijn kids kom ik hier graag terug,
zaterdag wezen eten met vrienden we kozen voor het wld .vooraf reepate en als hoofdgerecht hertenbiefstuk .was weer uitstekend hebben heerlyk gegeten en komen zeker weer terug.
Mooi gelegen restaurant uitstende keuken en zeer fijne en vakbekwaame bediening.
Ik kom hier regelmatig eten en elke keer ga ik met een zeer tevreden gevoel naar huis.
Lekker gegeten en heerlijk in de watten gelegd door de bediening.
meubilair niet om een avond op te zitten.
logistiek in het restaurant: alles staat te dicht op elkaar er is geen ruimte voor een goede bediening.
eten zeer matig, geen warme borden,een grote homogene smaak van drie stukken wild, droog, en bij de tournedos was medium gevraagd maar werd blue opgediend.
Wij hebben gisteren weer bij dit leuke restaurant gegeten met z'n vieren. Ze hadden die dag de vernieuwde a la carte kaart ingevoerd met allerlei lekkere gerechten erop. Ze hadden ook wildgerechten als specialiteit op het menu staan. ik ben gegaan voor het wild en de rest van de vernieuwde kaart. kan niet anders zeggen dat het uitstekend was. ik had de reepate als voorgerecht en de hertenbiefstuk als hoofdgerecht. de anderen hadden de carpaccio met 7 garnituren, de bonbon van gerookte zalm en taartje van gerookte rib-eye vooraf, ze waren zeer te spreken over de smaak en opmaak. en als hoofdgerecht hadden ze de, eendenborstfilet, varkenshaas mediallons en kalfsschnitzel, er was maar één woord voor dit alles "Verrukkelijk ". Als je van desserts houd moet je het zeker proberen er is genoeg keus. we komen zeker terug.