| Keuken | Eetcafé, Frans, Hollands & Internationaal | |
| Huiswijn per glas | €2.75 | |
| Openingstijden |
| |
Rainbow_Warrior 2 januari 2012 | |
De bediening is vriendelijk en adequaat. Het eten was goed, het 1januari menu genomen en dat smaakte uitstekend. De anderen namen schnitzel en biefstuk en dat was ook goed. De salade, patat en pommes duchesse waren goed bereid, smaakten goed en er was zeker voldoende. De desserts: Meringuetaart met Limoncello, Sorbet; aardbeienijs Breeka ijs seizoensfruit en slagroom, dame blanche smaakten uitstekend.
Remcoschouten 27 november 2011 | |
Zaterdagavond met een groep van 8 gegeten (5 volw en 3 kinderen), volle zaal, iets onoverzichtelijk, doet gezellig aan.
yoroen 5 september 2011 | |
Met mooi weer op het terras gezeten, mooie plek hiervoor. Het is dat je af en toe wat hoort anders zou je vergeten dat de provinciale weg er langs loopt. Prijs kwaliteit verhouding lijkt redelijk goed. |
avand 30 november 2010 | |
Laatste maanden regelmatig in de Breeka gegeten. Het eten smaakte ons elke keer uitstekend en de bediening is vriendelijk. Een goede prijs / prestatie verhouding in een no nonsens omgeving. Aanbevelenswaardig. |
aversteegh 26 oktober 2010 | |
altijd goed te eten hier, jammer dat we bijna alleen zaten (lunch) terras is echter in de zomer echt uniek! |
Geef zelf je mening over Eetcafe plus Breeka
| Maandag | van 11:30 tot 22:30 | |