134 recensies

1 2 3 4 ... 14 ouder »

20 maart 2013

Lekker eten, vooral de zeebaars in zoutkorst en de Filetto ai porcini e tartufo. Gezellige Italiaanse sfeer. Kinderen kunnen boven lekker spelen op de speel zolder, waar zelfs een oppas aanwezig is. ideaal!

Gegeten op: 15 maart 2013.
Nicolet13
Nicolet13

15 maart 2013

Goede pizza's (wel erg zout) en lekkere caprese met ruime hoeveelheid buffelmozzarella. Interieur van klassieke pizzeria, toe aan renovatie.

1 van de 1 proevers vindt dit nuttig.
Bas 126
Bas 126
Topproever

23 februari 2013

Het eten was weer heerlijk vooral de Bruschetta die vinden wij echt geweldig daarna pizza genomen ook heerlijk

dit restaurant is echt een aanrader wij zijn er al verschillende keren geweest en altijd heerlijk

Gegeten op: 23 februari 2013.
OoOanjaOoO
OoOanjaOoO
Topproever

19 februari 2013

Onlangs bij La Salute gegeten. In dit typische sfeervolle Italiaanse restaurant wordt je warm ontvangen door het leuke en gezellige personeel. Naast de menukaart met genoeg keuze zijn er ook wekelijks nieuwe specialiteiten waar je volop van kan genieten. Ik heb toen de pasta flambe met truffel en garnalen gegeten, een echte aanrader! Niet is het alleen lekker maar wordt het ook op een leuke manier aan je tafel door het personeel geflambeerd in een grote Parmezaanse kaas.
Kortom een leuk restaurant met heerlijk eten en een goede service.

Gegeten op: 7 februari 2013.
Sarah0005
Sarah0005

21 januari 2013

ik heb vorige zaterdag heerlijk gegeten bij lasalute
het eten was heerlijk ook het personeel was ontzettend aardig.
de pasta's zijn er heerlijk en natuurlijk de pizza's ook
ik zou iedereen aanraden hier te gaan eten

Gegeten op: 18 januari 2013.
gaiadalmeijerr
gaiadalmeij...

14 januari 2013

Echt een geweldig restaurant met heerlijk eten en voortreffelijke wijnen! Wij hebben zelf drie gangen gegegeten en alle drie de gangen waren verrassend lekker! Het is echt een typisch italiaans restaurant , waar je echt de sfeer van italie kunt proeven! Heel erg vriendelijk en goed personeel, en de eigenaar toont oprecht interesse in zijn gasten! Dit restaurant is echt een aanrader! Wel even bellen van te voren want tot nu toe zat het telkens vol!

Gegeten op: 11 januari 2013.
Deniselola
Deniselola

5 januari 2013

Gisteren heerlijk gegeten bij La Salute. Vooraf hadden wij diverse kleine hapjes besteld, die stuk voor stuk voortreffelijk waren: vitello tonnato met truffel, carpaccio, bruschette, champignons met gorgonzolasaus...Vooral de spaghetti met garnalen, geflambeerd in een grote parmezaanse kaas is een aanrader!
De kinderen kunnen boven spelen onder het toeziend oog van een oppas, zodat de gasten nog lekker kunnen natafelen.
Het voelt als een warm bad, heerlijke Italiaanse drukte en het huiskamergevoel met vriendelijk Italiaans personeel.
Zeker een aanrader!

Gegeten op: 4 januari 2013.

1 december 2012

Het was verschrikkelijk heerlijk de spaghetti , pizza en ijsje heb nog nooit zo een lekkere spaghetti gegeten ik zal er wel vaker naartoe gaan.

Gegeten op: 30 november 2012.
luissette
luissette
Proever in spe
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

30 november 2012

Gisteren weer na lange tijd gegeten bij la salute. Ik heb de beste en overheerlijkste lasagna ooit gegeten. En wat blijkt er werkt een echte siciliaanse mama die de lekkerste gerechten maakt voor het restaurant en ook voor de delicatesse zaak. Dus bent vandaag na werk direct na het delicatesse zaakje gegaan en heb inkopen gedaan voor heel het weekend. Ongelovelijk wat voor lekkers deze vrouw maakt. Ik ben dus een happy la salute fan. Heerlijk!

Justiss
Justiss

27 november 2012

in dit restaurant hangt een traditioneel italiaans sfeertje, zowel de entourage als de sfeer die er hangt. Door de van origine italiaanse medewerkers en eigenaar komt die sfeer nog beter over. Het voelt hier echt als een huiskamer, iedereen is meer dan welkom. Het eten is zeer gevarieerd, en de nadruk ligt mischien nog wel meer op de andere gerechten dan op de pizza's. Al met al een hele leuke ervaring, met heerlijk eten!

bengt
bengt