| Activiteiten | Afhalen, Catering |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | |
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Supergezellig druk, vooraf bruschetta genomen en caprese, was heerlijk!
Hoofdgerecht was niet lekker, we hadden allen iets anders, en niemand vond het erg lekker, veel te zout! Jammer want de sfeer was goed!
Gisteren bij La Salute gegeten; op la terrazza!!
Als je binnenkomt lijkt het net een gezellig bruincafe met heel veel voetbal, foto's en van alles aan de muren, maar we werden door de sympathieke bediening direct verwezen naar achteren; waar zich een geweldig terras ontwaarde!
We hebben heerlijk buiten gegeten op een gezellig terras, genietend van de wijn en vooral van de involtini met prosciuto en provolone (aanrader!). Ook de chocolade soufflé na!
Zeer fijne avond gehad, zeker om nog eens terug te komen met dit weer; terras, zon, Italiaanse bediening, heerlijk eten...vooruit misschien alleen het ruisen van de zee mis je ;-)!
Op aanraden van een vriend hier eens wezen, eten ruim een maand geleden. Bij binnenkomst valt direct de authentieke Italiaanse sfeer op, en als je dan ook nog bijzonder gastvrij begroet wordt door èchte Italianen, is de toon gezet.
Een knus restaurantje dat huislijk aanvoelt door de vele foto's van de eigenaar en zijn familie (denk ik), bekende Rotterdammers die het restaurant hebben aangedaan en overig typisch Italiaanse decoratie. Achter hebben ze een buitenplaats waarbij ik me inbeeld - dat als de zon schijnt - je je in Italië bevindt.
Vooraf de bruschetta genomen. Dit smaakte zoals het eruit ziet, overheerlijk. De ingrediënten die gebruikt worden zijn vers, en dat proef je. Als hoofd een pizza genomen, al kan je ook voor vlees, vis of een vegetarische schotel kiezen. Pizza dus, met gorgonzola... niet - te - zuinig. Wat was dit lekker. Ik ben veel in Italië op vakantie geweest, heb er veel pizza's verorberd, en deze pizza's doen daar niet voor onder.
Achteraf geen dessert genomen, maar een espresso. Uiteraard met een limoncello om het feest compleet te maken.
Sindsdien zijn we nog twee keer geweest, en er zullen meer bezoekjes volgen. Ik ben verkocht.
Lekker eten, vooral de zeebaars in zoutkorst en de Filetto ai porcini e tartufo. Gezellige Italiaanse sfeer. Kinderen kunnen boven lekker spelen op de speel zolder, waar zelfs een oppas aanwezig is. ideaal!
Gegeten op: 15 maart 2013.Goede pizza's (wel erg zout) en lekkere caprese met ruime hoeveelheid buffelmozzarella. Interieur van klassieke pizzeria, toe aan renovatie.
Schrijf zelf een recensie over La Salute
Schrijf hieronder je recensie over La Salute. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.