Suus82 12 februari 2012 | |
Ik kom regelmatig bij Delano. Iedere keer weer verbaas ik me over de werkelijk heerlijke gerechten, de gezellige sfeer en de buitengewoon bekwame en vriendelijke bediening. Kennis van de wijn en de gerechten op de kaart is groot. Ook wordt er zeer goed opgelet, of er nog iets nodig is en of alles wel smaakt. Het is iedere keer weer genieten! Een echte aanrader! |
Victor1962 9 februari 2012 | |
Na lange tijd weer bezocht, bediening blijft groot probleem. Was het in het begin de lange wachttijden, nu is de gastvrijheid ver te zoeken. Vandaag werd coppa di Parma verkocht als Parmaham. Na tweemaal netjes vragen bleef de bediening volharden in haar standpunt. Stuitend. Hier zien ze me nooit meer. Eten redelijk. |
Roszalief 22 januari 2012 | |
TimonBlok 8 januari 2012 | |
Naast hetgeen al eerder werd vermeldt (zeer kleine porties voor een hoge prijs), was ook de kwaliteit niet om over naar huis te schrijven. Een te zoute tomatensoep, een alledaagse pasta, een dorade (klein!) die erg droog was, en als klap op de vuurpijl: de op het menu aangekondigde "groente-spaghetti" (niet te verwarren met "groene spaghetti") bleek een klein plukje geraspte wortel te zijn.
benders 5 januari 2012 | |
Laatst weer eens gegeten bij Delano. Bij binnenkomst meteen hartelijk ontvangen. We begonnen met wat prosecco en crostini, verrassend en verse combinaties. Daarna pasta fruitti di mare en saffraanrisotto; allebei heerlijke gerechtjes. Ook de wildstoof en de geconfijte eendenbout waren erg smakelijk. Bij elk gerecht namen we de wijnsuggestie die erg goed aansloot. Het attente en vriendelijke personeel nam de tijd om de gerechten aan ons toe te lichten.
Proever74899 4 januari 2012 | |
Je kan er heerlijk rustig zitten. De wijn was prima. De gerechtjes lekker maar niet bijzonder maar bovenal erg prijzig en klein. De risotto was zonder meer saai. En het tabletje met voorgerechten ookniet zo heel erg Italiaans vond ik. |
Marjan5678 23 december 2011 | |
Ik ben het ook eens met het onderstaande bericht.
proever319 20 december 2011 | |
In tegenstelling tot onderstaande berichten, vorige week heerlijk gegeten bij Delano. Ondanks alle drukte een tafeltje voor ons vrij gemaakt en een hele leuk avond gehad. 4 gangen van allerlei verschillende gerechtjes. Met als klap op de vuurpijl de verassende tiramisu. Wij komen zeker vaker! |
Proever61054 17 december 2011 | |
Absurd kleine porties, hoofdpijn-wijn, prijzig. |
proever245 15 december 2011 | |
Lunchen bij Delano wat een ramp. Je word niet gezien na 15 min worden we pas geholpen.
Geef zelf je mening over Delano