7.1
6.9
7.7

KeukenItaliaans & Wijnbar

Na wat opstartproblemen heeft Delano zich ontpopt tot een trendy Italiaans restaurant voor elke gelegenheid. Een goed glas wijn drinken samen met een klein gerechtje, een volledig diner nuttigen of de avond starten met een cocktail. Net als in Italiƫ werkt men hier volgens een principe van kleine gerechten. Het eten is over het algemeen goed, maar klein en in verhouding niet goedkoop.

Victor1962 Victor1962 9 februari 2012

Na lange tijd weer bezocht, bediening blijft groot probleem. Was het in het begin de lange wachttijden, nu is de gastvrijheid ver te zoeken. Vandaag werd coppa di Parma verkocht als Parmaham. Na tweemaal netjes vragen bleef de bediening volharden in haar standpunt. Stuitend. Hier zien ze me nooit meer. Eten redelijk.

Roszalief Roszalief 22 januari 2012

Prijs/kwaliteit verhouding is ver te zoeken. Als je risotto besteld krijg je ook echt alleen ristotto. Niks erbij. Dat is voor de prijs van 9.50 aan de dure kant. De zwaardvis was koud (blijkbaar eerder gegrild en later "opgegewarmd"). Het gehele bord ging met garnaal en al weer de oven in. Met als gevolg dat garnaal droog was. Ook hier zat verder niet bij, voor 16 euro voor drie kleine stukjes (vis, garnaal en stuk spek) is dat aan de te dure kant.
Bediening
Niet heel goed, niet heel slecht. Een aantal maaltijden was van onze rekening geschrapt omdat het niet goed was. De keuken is open waardoor we uitzicht hadden op de kok die met een lang gezicht het eten aan het bereiden was. Denk dat onze klachten over het koude eten niet hebben geholpen.
Zaak zit er mooi uit. Het is goed aangekleed en heeft een warme uitstraling. Uiteindelijk was het wel te warm, we waren bijna aan het wegzweten. Wellicht komt het omdat we vlak bij de keuken zaten.

TimonBlok TimonBlok 8 januari 2012

Naast hetgeen al eerder werd vermeldt (zeer kleine porties voor een hoge prijs), was ook de kwaliteit niet om over naar huis te schrijven. Een te zoute tomatensoep, een alledaagse pasta, een dorade (klein!) die erg droog was, en als klap op de vuurpijl: de op het menu aangekondigde "groente-spaghetti" (niet te verwarren met "groene spaghetti") bleek een klein plukje geraspte wortel te zijn.
Een absolute afrader.

benders benders 5 januari 2012

Laatst weer eens gegeten bij Delano. Bij binnenkomst meteen hartelijk ontvangen. We begonnen met wat prosecco en crostini, verrassend en verse combinaties. Daarna pasta fruitti di mare en saffraanrisotto; allebei heerlijke gerechtjes. Ook de wildstoof en de geconfijte eendenbout waren erg smakelijk. Bij elk gerecht namen we de wijnsuggestie die erg goed aansloot. Het attente en vriendelijke personeel nam de tijd om de gerechten aan ons toe te lichten.
Kortom: een geslaagde avond en zeker een plek om terug te keren!

Proever74899 Proever74899 4 januari 2012

Je kan er heerlijk rustig zitten. De wijn was prima. De gerechtjes lekker maar niet bijzonder maar bovenal erg prijzig en klein. De risotto was zonder meer saai. En het tabletje met voorgerechten ookniet zo heel erg Italiaans vond ik.

Geef zelf je mening over Delano

Maandagvan 12:00 tot 23:00
Dinsdagvan 12:00 tot 23:00
Woensdagvan 12:00 tot 23:00
Zondagvan 12:00 tot 23:00

Meld dit restaurant als gesloten