Het Gerecht doet mee aan de IENS DinerDagen
3 gangen voor €25
van 28 mei t/m 3 juni
wouter0081 23 februari 2012 | |
Wij hebben al meerdere keren bij Het Gerecht gegeten en iedere keer dat we er zijn is het eten weer fantastisch. Het eten is van een constant en zeer hoog niveau, de kaart wisselt regelmatig, de bediening is altijd erg vlot en vriendelijk en de entourage is perfect. Ook moet ik de overheerlijke wijntjes niet vergeten... De prijs-kwaliteitverhouding is meer dan uitstekend. Ik raad iedereen aan om een keer naar Het Gerecht te gaan. Dat zal niet tegenvallen. |
Otto 7 september 2011 | |
Het Gerecht in Utrecht is een restaurant van hoog niveau omdat alles er altijd klopt.
Joy250m 27 augustus 2011 | |
Zowel de voorGerechten als hoofdGerechten (leuke woordspeling) vielen bij ons niet erg in de smaak. Voor het eerst stuurden wij een bord terug naar de keuken. Ons oordeel: geen aanrader. |
Garmt vS 13 juni 2011 | |
Jaren terug was ik niet echt onder de indruk; dit was de tweede keer en het was weer/nog steeds niet OK. Lekker wijntje, twee mooie voorgerechten, maar dan twee hoofdgerechten die gewoon geen voldoende waard zijn. Of, alla, die in ieder geval heel ver buiten verhouding zijn met de rekening. Het is jammer, want de kok _kan_ kennelijk wel koken en de bediening is prima, maar het zal toch weer minimaal een paar jaar zijn voor ik het nog een poging geef. |
anja bos 1 november 2010 | |
Afgelopen zaterdagavond gegeten bij het gerecht. Het eten was top, vooraf kakelverse oesters, daarna gebakken eendenlever op suikerbrood, wat een goede combinatie bleek. Daarna een perfect gebakken tournedos, truffeljus, heerlijk kaas en wijn. Wat me opviel was de goeie bediening, met verstand van zaken en vooral niet te stijf.
stee240303 30 oktober 2010 | |
Afgelopen donderdag met een vriend hier voor het eerst gegeten. Vooraf een goede kalfszwezerik op een mager slabedje. De zeeduivel was gepaneerd!! en gelegd op een hoop stampot. Prijs/kwaliteit onder de maat. Kom hier zeker niet snel terug. |
snoep 19 juni 2010 | |
Zeer goed gegeten en heerlijke wijn gedronken. Bediening en ambiance waren prima. Ik ga zeker terug naar Het Gerecht. TOP! |
Ronald V 14 maart 2010 | |
Prima resaturant, goede en vriendelijke bediening, goede kwaliteit, leuke ontspannen sfeer. Zeker de moeite waard om terug te keren, ook met vrienden. |
bijvoorbaatdank 10 maart 2010 | |
Een buurteetcafe. Dus daar kom je als de stad te ver fietsen is. |
Geef zelf je mening over Het Gerecht