Naar aanleiding van alle goede verhalen van vrienden, en het zien van dit tentje bij de Smaakpolitie zijn we hier zelf eindelijk ook eens gaan eten.
dat dit het restaurant is waar we naar op zoek zijn blijkt wel als we op deze gure woensdag avond (gratis) bij hen voor de deur parkeren.
Trots tonen ze op een monitor aan het voorbij trekkende publiek de uitzending van de smaakpolitie waarbij zij door Rob de Geus de oorkonde op de deur krijgen geplakt.
Eenmaal binnen klinkt gezellige Spaanse muziek en worden we vriendelijk welkom geheten door de eigenaresse.
We krijgen een mooie hoge tafel voor waar we met z'n zessen makkelijk ruim aan kunnen zitten, en waarvandaan we recht de keuken in kijken, leuk vlammen !!
het valt ons direct op dat het hier op een doordeweekse avond behoorlijk druk is.
Iedere tafelgenoot krijgt direct een glaasje sangria en een bijzondere huis-amuze om mee te beginnen.
Vervolgens hebben we de heerlijk tapas gegeten, waaronder,Lamsstoofpot met kaneel, venusschelpjes in witte wijn, kreeftbitterballen met truffelmayonaise (waar halen ze het vandaan) aardappeltortilia met spinazie, en...... ik kan nog wel even doorgaan.
Leuk ook dat we zo de keuken in kunnen kijken waar drie keurige kokkies druk aan het kokkerellen zijn.
Als toetje nemen we Churos en Crema de Catalana.
Het was een heerlijke en avontuurlijke avond.
En we hebben gelijk nog even gereserveerd voor over drie weken, tot dan.
Ik ben niet erg van de meningen op het net, maar nadat we hier mijn 50e verjaardag hebben gevierd ons hele gezin kunnen wij het niet langer inhouden.
Het was rondom genieten voor ons allemaal en gelukkig ook voor onze dochter die sinds 1 Januari plotsklaps vegetarisch is geworden :)
De tapas smaken heerlijk en vers, en de meisjes met de glazen zijn snel en hebben er zichtbaar (en hoorbaar) plezier in. Groot compliment namens ons.
In 2011 hier gezellig gegeten met onze jarige tante en wat vrienden en familie. Gezellig restaurant en veel keus uit diverse tapas! Op de tapas-kaartjes konden we gezamenlijk aangeven wat we wilde bestellen, wat het heel knus en gemoedelijk maakte. Zo kies je niet zelf maar met z'n alle gerechtjes uit. Vooral de "Gamba's Pil Pil" (garnalen in knoflookolie) zijn zeer aan te raden! Gezellige en nette tent en goed eten!
Prachtig restaurant in de Herenstraat.
Wanneer je hier binnenkomt schittert de sfeer je tegemoet en zie je direct waarom men hier een smaakpolitie OK sticker op de voordeur heeft gekregen.
Ik vind de bediening altijd vriendelijk en snel.
Je plaatst je bestelling hier door middel van het zelf invullen van een kaartje, dit krijg je aangereikt wanneer je welkom wordt geheten en men je het concept uitlegt, reuze handig want al die Spaanse namen van hun gerechtjes zijn vaak bijna niet uit te spreken.ook krijg je bij binnenkomst een glaasje sangria en een heerlijke tapas amuze
Op deze vrijdagavond zit het hier werkelijk bom en bomvol, de eigenaresse vertelde ons dat ze sinds ze de Patio hebben overdekt ze over 90 zitplaatsen beschikken.
Maar genoeg over het restaurant, nu het eten.........
Als echte tapasfans waren we zeer onder de indruk van de verscheidenheid aan tapas, maar vooral de mondiale tapas die je niet op de kaart van ieder ander tapasbarretje vindt.
Zo kozen wij voor vers gesneden spaanse vleeswaren , met heerlijke zachte lomo , albondigas de pollo, deze komen met verse spinazie en nootjes, huisgemaakte paella kroketjes, zoete aardappeltortilia met dadels en spinazie, en pimientos de padron kom ik maar weinig tegen in nederland. als toetje nemen we een klassieker crema catalana.
Afsluiten doen we met een lekkere spanish coffee hier geserveerd met licor 43.
We hebben een top avond gehad en komen hier zeker terug.
Woon nu twee jaar in Rijswijk, en ben er in die tijd zo'n 20x wezen eten. De ene keer met z'n 2'tjes, maar ook wel eens met 17 personen.
Eten is er altijd erg fijn en goed. Genoeg keuze, zeeeeeer vriendelijke en geduldige bediening, en prijs/kwaliteit is er ook fantastisch. Blijf hier zeker nog met regelmaat langskomen.