Verrassend genoeg staat op de kaart van restaurant Kip geen enkel stukje kip. In plaats daarvan staan Frans-Mediterrane gerechten op het menu met een klassieke inslag. De ingrediënten komen veelal uit de eigen streek. Zo staat een côte de boeuf op de kaart gebakken van MRIJ-rund. De chef-kok kookt weinig experimenteel en speelt op veilig. Dit zorgt voor een continue zeer degelijke kwaliteit. En af en toe zit er toch een uitschieter tussen; het asperge-ijs als amuse bij het verrassingsmenu blijkt een voltreffer!
Goed gegeten in dit mooie huiselijke restaurant. Klassieke keuken, mooi gepresenteerd, borden goed warm en er wordt goed op smaak gekookt. Wijnen lekker! Bediening attent. Voor herhaling vatbaar!
Uitstekend eten en een prima bediening. Van voorgerecht tot de mini creme brule bij de koffie was het erg lekker. Steekt duidelijk uit boven de vele middelmaat in Rotterdam!