| Keuken | Pannenkoeken / Poffertjes |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
FamilieTruffel 25 november 2011 | |
Wij hebben met onze kinderen hier gegeten. De sfeer is er goed, kindvriendelijk personeel en de pannenkoeken waren overheerlijk. Een leuke locatie om te eten met kleine kinderen. Het kabouterpad is ook leuk om te bewandelen. Voor herhaling vatbaar. |
riant 30 oktober 2011 | |
Een leuk restaurant op een leuke locatie vooral voor kinderen. Eten was lekker alleen...
Adriaandevries 28 oktober 2010 | |
Heerlijk kunnen eten en de kinderen kunnen heerlijk spelen. Kom hier regelmatig, maar de laatste keer was er daadwerkelijk iets veranderd. Betere hygiene, betere bediening en de pannenkoeken zijn altijd al van uitstekende kwaliteit geweest. |
arnout 14 oktober 2010 | |
Behalve de pannenkoeken ook wat te drinken besteld,maar het duurt veel te lang voordat dit dan ook eens geserveerd wordt, daarna tijdens het eten van de pannenkoek nogmaals drinken besteld en uiteindelijk niet gekregen, vanwege de slechte bediening zien ze ons in ieder geval niet meer. de Pannenkoek was redelijk, maar ook niet meer dan dat |
Lisette74 26 augustus 2010 | |
De pannenkoeken smaken redelijk. De bediening was echter niet vooruit te branden. Er is wel een leuke speeltuin bij voor de kinderen. |
Geef zelf je mening over Het Grote Kabouterbos