Prima Japanner. Hier voor het eerst Japans gegeten, goed bevallen. Alleen de manier van bereiden viel niet zo goed. Lag waarschijnlijk aan het soort braadboter en de hoeveelheid (allergien/gevoelige darmen). Daarna nog een keer bij een andere Japanner gegeten en toen geen problemen gehad daarmee. Verder heerlijk gegeten, gezellig aan de bakplaat.
ik heb een hele leuke en gezellige avond gehad met zes personen
Het eten was erg lekker met vriendelijke en atente bediening.
Zeker een aanrader! En voor een Japanner goed betaalbaar.
Wij aten met zijn tweetjes bij Ai Uchi via een Grouponvoucher voor een 3-gangenmenu. Deze vorm is echt géén aanrader. Geplaatst aan een 8-persoonstafel, werd ons na een kwartier een kopje soep gebracht en na nog eens 45 minuten een groot bord sushi en sushimi. Dit was van prima kwaliteit.
Echter de voor ons neus bereide, heerlijk geurende, warme gerechten werden alle aan andere tafels uitgeserveerd en bleken niet bij ons menu te behoren.
Deze spreekwoordelijke dode mus opgeteld bij een slordige bediening (die mij openlijk negeerde), brengt ons tot de slotsom dat men ons hier nooit meer zal terugzien.
Gemiste kans, want het eten leek me prima!
Het teppan yaki menu duurde erg lang. 1 kok moest meerdere platen bedienen. Extra personeel zou geen overbodige luxe zijn. Ik vond het vreemd dat de rijst pas aan het eind wordt geserveerd. De smaak van de gerechten zijn mij niet bij gebleven, maar dat had ik ook niet verwacht. Als je hoge teppan yaki verwachtingen hebt, dan word je in dit restaurant teleurgesteld vrees ik. De bediening was erg vriendelijk en snel met de drankjes.
Het eten bij dit restaurant is heel goed vooral de sushi is een aanrader. Maar dan hebben we niet gehad over de service het is een restaurant waar veel mensen kunnen zitten alleen er zijn maar een paar obers. Tussen het bestellen en krijgen van het eten zit drie kwartier à een uur. Het zitten aan de tafels is apart en orgineel maar totaal. Iet handig als je met een grote groep bent de afstand van jou en de gene tegenover je is ongeveer twee meter. Wat wel echt heel leuk is is dat je wokgerecht voor je ogen op een grote gril wordt gemaakt door een Japanner die soms een paar trucjes doet met zijn spullen. Het restaurant is vooral bedoeld voor wokgerechten maar je kunt hier ook voor een goeie prijsveel sushi eten. Het eten is heel goed de service is heel slecht en de tafels zijn niet handig ingedeeld maar wel orgineel dus dan kom ik op redelijk uit.
Geef zelf je mening over Teppanyaki & sushi lounge Ai Uchi