DhrHasselt 8 maart 2012 | |
Een ontzettend mooi ingericht restaurant! De bediening is zeer vriendelijk en snel. Hebben hier 2 jaar terug gegeten en wij zijn van mening dat het er zelfs op vooruit is gegaan (zover dit nog mogelijk was) Hoorden dat er een nieuwe chefkok is, hebben ze bij deze bistro iig niet verkeerd aan gedaan. Wij hebben een menu genomen. Vooraf kreeg je een proeverij, als hoofdgerecht hebben wij de mixed grill vlees en de tournedos genomen en na kregen we een grand dessert. Ik moet wel zeggen dat we ontzettend vol zaten na het eten, dus je hoeft niet bang te zijn dat je te weinig krijgt. Al het eten was een lust voor het oog en het vlees was erg goed gebakken. Als we in de buurt zijn, zullen we zeker weer terugkomen!!! |
harriet40 3 januari 2012 | |
hier met de kerst weer heerlijk gegeten . We hadden allemaal het kerstmenu en de kinderen konden kiezen wat ze wilden .Alles was zeer smakelijk vooral de proeverij vooraf vonden we een leuk voorgerecht er zat van alles wat op.Leuke bediening en een sfeeervolle zaak komen graag terug |
Sieni 26 december 2011 | |
Met de kerst 2011 gegegeten. Om half zeven besproken duurde allemaal erg lang zaten om tien uur aan het toetje. We hebben hier al vaker gegeten wat allemaal prima was maar deze keer niet. Het voorgerecht was prima maar de soep erg zout, het hoofdgerecht mixgrill vlees was taai en de tournedos van mijn dochter rauw inplaats van midium. Het nagerecht was prima. Volgend kerst maar ergens anders eten. |
frieda1 2 oktober 2011 | |
prima bistro. hier gegetenmet 12 vrienden aan een lange tafel. Uitstekende vriendelijke bediening. Het eten was werkelijk voortreffelijk. Zeer aan te bevelen. |
Gerard W 18 september 2011 | |
Gegeten met 13 personen, aan mooie lange tafel. Bijzonder lekkere soep vooraf. Het hoofdgerecht was ook goed, misschien iets minder mayonaise bij de zalm gewenst. Sterk punt is de bediening, die vriendelijk en snel is. Modern, leuk interieur. |
soylent 28 juni 2011 | |
Dit is een ruim opgezette bistro met een prettige informele ambiance. De bediening is vriendelijk en snel. Zelf heb ik een mixed grill van vlees gekozen, mijn tafelgenote een mixed grill van vis. Beide waren prima bereid (het stukje kip had om iets minder zout gevraagd). De desserts, Crepes Suzette en Zomerkoninkje (verse aardbeien met vanille-ijs en witte wijn sabayon) waren ook heerlijk, hoewel ik weer tot de conclusie kwam dat met het toetje mijn ogen altijd groter zijn dan mijn maag. Al met al, een prima zaak, de Zaak.
AKaman 22 mei 2011 | |
Een geweldig restaurant. We hebben heerlijk gegeten, vooral de proeverij is een aanrader. Een compliment voor de kok |
kokskeus 23 december 2009 | |
Na enig zoeken bleek dit etablisement als een van de weinigen open te zijn in centrum Eerbeek op de plaatselijke snackbar na.
Geef zelf je mening over Bistro de Zaak