Janjaap Janjaap 17 december 2008

Alhoewel het eten redelijk was (ook niet meer) is de indruk achteraf niet goed. Het feit dat er gewoon gerookt wordt, ook door het personeel en bovendien door de kok in de keuken, geeft toch te denken. De bediening hield ook niet over: een zelfingenomen ober die zichzelf geweldig vindt.
Niet voor herhaling vatbaar...

Proever82279 Proever82279 11 oktober 2008

Na alle 'uitstekend' beoordelingen gelezen te hebben waren onze verwachtingen hooggespannen. Helaas zijn ze niet allemaal waargemaakt. We hebben lekker gegeten, maar niet spectaculair. We hebben ons gestoord aan het feit dat er gewoon gerookt werd in het restaurant, zelfs door de koks in de keuken (!). Bediening was vriendelijk maar iets zelfingenomen en vergat bij een van ons het gerecht op te dienen. Het eten was goed en de rekening niet te hoog, maar het is geen restaurant waar ik per se nog eens naar toe wil.

Proever80659 Proever80659 6 september 2008

Gisteren de spaghetti Cartoccio gegeten en het was weer erg lekker. Deze spaghetti is gevuld met diverse met verse mosselen, grote garnalen, venusschelpen en nog meer fraais uit de zee.

Vorstelijk gegeten!!!

Proever67732 Proever67732 5 september 2008

Gisteren met het gezin gegeten en een absolute aanrader. De risotto met schaal -en schelpdieren was uitstekend en de zeebaars in zoudkorstje is een aanrader. De pizza's voor de kinderen gingen nagenoeg schoon op.
Zeer attente en prettige bediening, schappelijke rekening en een schitterend uitzicht. Een aanrader dus.

Proever79157 Proever79157 4 augustus 2008

Heerlijk gegeten gisteren! Zeebaars is een absolute aanrader en de bediening en uitzicht was top! Ik ga zeker nog een keer langs

Proever77967 Proever77967 11 juli 2008

Gisteren bij Ristorante Italia wezen eten en het eten was echt geweldig. Als voorgerecht had ik een Vitello Tonnato en die was erg lekker!!

Daarna een Spigola, zeebaars en deze was ook goed.

Gezien het feit dat deze zaak nog niet zo lang open is kan de inrichting nog een opkikker gebruiken, maar Italia is zeer zeker de moeite waard. Echte Italiaanse koks en dat proef je!!!!

Proever74789 Proever74789 29 april 2008

Italiaans eten zoals het hoort te zijn, met echte Italianen in de keuken die hun vak verstaan. Dit filiaal is net geopend en dat is te zien aan de entourage en aan het feit dat het nog niet elke avond vol zit, maar aan het eten en het panoramische uitzicht zal het zeker niet liggen! Ik heb vooraf de bruschetta's gegeten, erg lekker. Bijzonder detail: het brood wordt elke dag vers gebakken door Roberto, wat de bruschetta's de Italiaanse bite geven die ik thuis om de een of andere reden nooit krijg. Verder was ik onder de indruk van de pizza's: perfecte bodem, steenoven gebakken en allemaal dik onder te 10 euro! Prima prijs-kwaliteit verhouding dus. De pasta's en de vis- en vleesgerechten heb ik niet geprobeerd, maar ik weet zeker dat dit niet lang op zich laat wachten. Voor de komende zomer wordt dit zeker een plek waar ik me vaak zal bevinden: het goede van Italie gecombineerd met het mooie en gezellige van het vertrouwde schevingen. Ik hoop dat meer mensen dit plekje ontdekken, zodat het ook qua drukte een echt Italiaans restaurant wordt. Als de eigenaar het restaurant nog wat beter aankleed en de bediening verfijnd, wordt het zeker een succes!
Jeanette

Geef zelf je mening over Ristorante Italia