Exclusieve Catering HaykeKookt

Website: www.HaykeKookt.nl
E-mail: info@HaykeKookt.nl
Geopend (of niet?)

Keuken: Internationaal
Keuken open: voor ontbijt/lunch vanaf 8:00 tot 14:30 en voor diner/souper vanaf 16:30 tot 1:30. Vakantiesluiting van 14 januari 2010 t/m 10 februari 2010.
Chef: Hayke Rijneveld - van Dommelen
Gemiddelde menuprijs: €55.00
Huiswijn per fles: €16.00
Kenmerken: Biologisch, Ontbijt, Catering, B.N. spot, Kind vriendelijk, Kinderen mogen rond lopen, Kindermenu, Klassieker, Thuisbezorging, Fingerfood, Gay scene, High tea, Chef's tafel max. : 50, Lunch, Zakelijk, Hip/trendy, Rustig praten, Romantisch, Zondagsbrunch, Tapas mezze, 24/12, 25/12, 26/12

Share |

Verdeling van de 34 meningen

91%

Beoordelingen van proevers samengevat

Hayke verzorgt de catering op uiteenlopende gelegenheden. Op exclusieve wijze welteverstaan, dus ‘je betaald iets meer, maar je hebt dan ook iets meer.’ Ze ‘geeft bijzondere gebeurtenissen geweldig vorm met haar kookkunsten’. En het mooiste is dat alles ‘tot in de puntjes wordt geregeld’; ‘de enige taak die je zelf voor je rekening moet nemen is genieten!’

Hanna S
Uitstekend 16-07-2010
0 0
Een maand geleden heeft Hayke de catering voor ons huwelijk verzorgd en ze deed dat perfect. We hadden heerlijke borrelhappen, een diner voor 150 personen, haar eigen champagne en een zeer welkome midnight snack. En dat alles bereid in een tot keuken omgebouwde garage en geserveerd in de tuin door een fantastisch team onder leiding van chef Alain en gastvrouw Marleen. Ook bij de voorbereidingen was Hayke heel waardevol. Ze had goede
Maxzienma
Uitstekend 20-06-2010
0 0
Helemaal geweldig! De hapjes, het eten en de uitstekende bediening maakten deze trouwdag onvergetelijk. Hayke, we weten je te vinden!!
sophieclare
Uitstekend 15-06-2010
0 0
absolute superavond - diner voor 7 thuis met een gezelschap switchend tussen vis, vlees en vega, maar dat was geen enkel probleem - de gerechten waren erg erg lekker en de wijnen zeer goed gekozen - met het enthousiasme en de attentheid van hayke en marleen als extra ingredienten had ik een tafel met happy campers - wordt vervolgd!
aletta.renken
Uitstekend 10-06-2010
0 0
Hayke heeft met haar team een fantastische bijdrage geleverd aan mijn verjaardagsborrel voor 45 dames. Heerlijke hapjes en drankjes, geruisloze bediening. Veel positieve respons van de gasten over de catering. Kortom, een absolute aanrader.
MerelZ
Uitstekend 30-05-2010
0 0
Onlangs heeft Hayke ons feestje verzorgd (40 volwassenen en 25 kids)en het was in 1 woord verrukkelijk ! En dan heb ik het niet alleen over de heerlijke hapjes maar ook over het feit dat zij en haar lieve team ons en onze gasten volledig in de watten heeft gelegd ! Het is super fijn om op je eigen feestje zorgeloos te genieten en in de gelegenheid te zijn om

Beoordeel zelf!

Je mening dient te gaan over het restaurant. De redactie van deze site behoudt zich het recht voor om niet terzake doende meningen te verwijderen. Hierbij worden onze huisregels gehanteerd.

Algemene indruk:
Slecht Matig Redelijk Goed Uitstekend