Pasta Genova over zichzelf

drie gangen menu vd chef , van 1 februari t/m 1 september 2013 van maandag tm donderdag 27,50, vrijdag en zaterdag 34,50

ActiviteitenRestaurant
KeukenItaliaans
Open
Lunch
Diner
Bijzondere kenmerken topper Fris verdient een flesje

22 mei 2013

Vergeet steeds een recensie te schrijven over dit prima restaurant, waar ik inmiddels zo'n 5 keer ben wezen eten. Zowel de sfeer, het personeel als zeker het eten is fantastisch en ook betaalbaar. Mijn tip is... neem een verrassingsmenu en je wordt niet en nooit teleurgesteld door de kok. Als voorgerecht krijg je een toren vol met heerlijke hapjes, hoofd en tussengerechten bestaan uit vis (bv kreeft), (truffel) pasta's en heerlijke vleesgerechten. Goede wijnen en heerlijke nagerechten.

Gegeten op: 26 maart 2013.
Marcel51
Marcel51
Fijnproever

5 mei 2013

Een gezellige avond hier gehad. De kaart biedt veel keus maar bij het ontvangen ervan werden gewezen op wel 6 gerechten die niet beschikbaar waren. Erg jammer. De voorgerechten Vitello Tonato en Parmaham met Mozarella waren beide erg lekker. Als hoofdgerechten kozen we de pasta met hele kreeft en de vijf soorten vis met kreeftensaus. De pasta met kreeft was prima te noemen met lekkere al dente pasta met cherrytomaten. De kreeft was net iets te lang doorgekookt voor mijn gevoel maar best lekker. De vijf soorten vis viel tegen. Allereerst betrof het 1 soort vis en verder garnalen en schelpvissoorten. De garnalen waren net rubber, zo lang doorgekookt en de scheermes zat vol zand. Verder wel prima te eten maar niet heel bijzonder. De napolitaanse taartjes voor dessertwaren wel erg lekker. Al met al vonden wij de prijzen 20-30% te hoog voor wat er geserveerd werd. Als je 27,50 voor een visgerecht betaald verwacht je wel wat meer dan wat er voorgeschoteld werd.

Gegeten op: 4 mei 2013.
sharon4
sharon4
Proever
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

7 april 2013

Lekker gegeten in een gezellige sfeer. Schoon, verzorgd en gezellig ingericht. Het eten is niet super culinair, maar gewoon erg lekker. Meer dan voldoende en een goede variatie. Wij namen het menu. Goede en snelle service door het personeel, die steeds zorgde dat de drankjes waren bijgevuld. Een aanrader! Enige minpunt is de rumoerigheid, wellicht zou een klein muziekje wonderen doen.

Gegeten op: 6 april 2013.
Happielou
Happielou
Proever in spe

6 april 2013

Voor het eerst bij Pasta Genova geweest, we hadden zin in een Italiaans avondje. En dat is helemaal gelukt. Een prettige start met allerlei antipasti, heel afwisselend en goed op smaak. En alle gerechten die volgden waren ook zeer smaakvol. De rode wijn, Sangiovese, combineerde erg goed bij de pasta. Eerst een bord met een mooi gemaakte ravioli, en iets later een bord schelpjes-pasta met een lekkere saus. Twee keer pasta, maar toch een juiste hoeveelheid.

Dan de hoofdgerechten. De helft van het gezelschap koos voor vis, de andere helft voor vlees. Beide gerechten waren goed op smaak en zagen er mooi uit, ook belangrijk. En tenslotte een heerlijke afsluiter met Cassata ijs. Super!

Het decor is aan één wand erg mooi, met een prachtige Italiaanse sfeer. Aan de kant waar wij zaten is die wat meer ingetogen. Die kant mag van mij ook wat sfeervoller. De service was uitstekend. De timing van de gangen was goed en de bediening heel vriendelijk. Arrivederci! Ofwel, tot de volgende keer! :-)

Gegeten op: 5 april 2013.
Angelala
Angelala
Fijnproever

8 maart 2013

Na binnenkomst direct (gratis) brood met smeersel en water op tafel. Geheel tegen onze gewoonte in gekozen voor het 3-gangen menu omdat we dat meestal teveel vinden. Hier is echter alles prima op elkaar afgestemd en zeer smakelijk. Vanaf de anti-pasti op een etagère tot en met de koffie hebben we genoten van de heerlijke vis en vleesgerechtjes. Kom vast nog eens terug.

Gegeten op: 6 maart 2013.

Alle 132 recensies weergeven »

Schrijf zelf een recensie over Pasta Genova

Schrijf hieronder je recensie over Pasta Genova. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

Maandag t/m Zaterdag vanaf 17:30
Diner17:30 - 22:00