1 2 3 4 ... 6 ouder »

Goverwelle Goverwelle 6 februari 2011

Gisteravond voor het eerst bij sQuare gegeten en viel zeker niet tegen vergeleken bij sommige andere gelegendheden in Den Haag Centrum. Bediening was van hoog niveau (zoals in de VS gebruikelijk is) en sfeer en ambiance zijn bovengemiddeld (lekkere muziek). Eten was lekker, maar menu is te eenzijdig (veel steak). Prijzen zijn niet laag, maar gelet op (top)locatie en wat je ervoor krijgt zeker niet onredelijk.

De_voorproever De_voorproever 30 juli 2010

Ronduit slecht... Een broodje beenham met mosterd dressing, is ook een broodje beenham met mosterdressing zonder enige vorm van opmaak of garnituur. Dat is nog tot daar aan toe. Het feit dat je er echter drie kwartier op moet wachten en dan ook nog een luttele €7,- voor moet betalen zorgt voor extra irritatie. Tot slot wil je afrekenen maar zelfs dat kon wachten. Ter compensatie kregen we een aantal malen "sorry voor het wachten..." Maar daar koopt niemand wat voor.

Proefkonijn46 Proefkonijn46 30 juli 2010

De bediening is onder de maat. Vooral de wachttijden zijn veel te lang. Daarnaast is de prijs-kwaliteit-verhouding slecht: simpel belegd pistoletje zonder garnituur 6 á 7 euro.

preuve preuve 6 juni 2010

Slechte bediening en het slecht eten. Bovendien krijg je niet wat je verwacht op basis van de kaart. Er staat gebakken slibtong, je krijgt een soort gefrituurde slibtong die daardoor heel taai is! Er staat wokschotel met veel verse groenten, nou het ene stukje prei dat erin zit moet je zoeken!. En als het nu goedkoop was! De prijskwaliteitsverhouding is ronduit slecht! Voelde me belazerd! Ik zou zeggen: niet doen! Of beperk je tot het drinken van een borrel

culinairtaste culinairtaste 11 maart 2010

Na onderstaande berichten gelezen te hebben ben ik echt verbaasd. Ik ben afgelopen weekend voor het eerst bij de Square gaan dineren, en ben de hele avond zeer professioneel en enthousiast bediend door een serveerster die echt kennis van zaken had en zeer bereid was ons een leuke avond te bezorgen! Na samen met haar een heerlijke chardonnay te hebben uitgekozen van de wijnkaart, heb ik genoten van de Pekingeend als voorgerecht, welke zeer goed op smaak en mooi opgediend was. Mijn als hoofdgerecht gekozen Steak-Tartaar werd door een andere vriendelijke serveerster bereid aan tafel - ze verraste mij door dit te doen met het gemak van een chefkok. De Black Angus smaakte ook nog eens rijker dan ik ervan gewend ben.
Naar mijn mening vallen de mooie, chique en trendy sfeer van de Square en haar gevarieerde maar compacte menukaart mooi samen. Alle gerechten zijn bereid met een knipoog en ik kom zeker terug.

Proever36598 Proever36598 24 januari 2010

Wat me als eerste opviel was dat we hartstikke leuk werden ontvangen vanaf het moment dat we binnen kwamen. Heb hier met mn zus en mn vriendin heerlijk drie gangen zitten eten en zijn de hele avond prima bediend..mn zus had de reservering gedaan en ik had zo mn bedenkingen na eerdere berichten op iens gelezen te hebben. Maar kan uit eerste hand zeggen dat het gewoon weg top was....zeker een aanrader hier in Den Haag..!

hettyeet hettyeet 23 januari 2010

We hebben hier gisterenmiddag geluncht en het zal wat ons betreft bij deze ene keer blijven. Achter de bar stond een meisje dat blijkbaar zwaar onderbetaald werd en daarom niet van plan was een vinger uit te steken... vanaf de bar werden we over een kleine acht meter toegeschreeuwd wat we wilden drinken..... tja, als je 7 euro voor een niet al te bijzonder broodje vraagt en daarbij nadrukkelijk geen service wilt verlenen, dan prijs je jezelf de markt uit!

w8forlilly w8forlilly 25 november 2009

Gisteren met 4 meiden bij Square gegeten. Bij binnenkomst zagen we al een vrij grote hond op 1 van de banken zitten. Ik dacht dat huisdieren op de grond thuis hoorde, maar bij Square kennelijk niet.
De dame die ons bediende had onze bestelling niet opgeschreven en moest dan ook 3x terug komen om te vragen wat we besteld hadden. Bij het voorgerecht ging het gelijk al fout. Eén hoofdgerecht werd gebracht als voorgerecht en 1 voorgerecht was gewoon vergeten. En dat terwijl het niet eens druk was.
De mooi opgemaakte borden waren soms te klein voor de porties die erop lagen en niet erg praktisch in gebruik. Toen we vroegen of de kok zelf wel eens van de borden gegeten had, kregen we te horen 'vast wel anders had hij ze niet op die borden gedaan'. Gratis opbouwende kritiek wordt niet op prijs gesteld.
Op de menukaart staan gerechten die op de kaart anders worden aangegeven dan wat er op het bord komt te liggen. De eend in bladerdeeg gewoon eend in een soort van tortilla rolletje en het chocoladetaartje is gewoon een ordinaire cakeje waarbij de kok de chocola vergeten is te gebruiken. Erg smakelijk cakeje maar als je een chocoladetaartje verwacht dan heb je wel een teleurstelling te pakken. Na onze opmerking dat het taartje er vroeger heel anders uitzag, werd vermeld dat de kok het al jaren zo maakte en de ze (de serveerster) niet zo weten hoe het vroeger smaakte. Misschien tijd voor een smaaktest?
Tevens mogen de wijnglazen wel eens goed schoon gemaakt worden. Bij beide keren dat we hier gegeten hebben waren de glazen vies.
Gisteravond werden we weer geconfronteerd met 'gasten' die liever in het openbaar aan elkaar zitten dan achter gesloten muren. Niet echt smakelijk om mensen elkaar af te zien lebberen als je gezellig denkt te dineren.

Kortom het eten was goed maar de bediening was ver beneden de maat. Er zijn zat andere restaurants waarbij en het eten en de bediening top zijn en heel belangrijk, waar klant nog steeds koning is.

melissa15 melissa15 22 oktober 2009

na enkele berichten gelezen te hebben moet ik toch ook even wat zeggen ik ben vaste gast bij square ik eet hier altijd met mijn zakenrelaties ik heb bijna de hele kaart gegeten dus ook de tonijnblokjes en de risotto en geloof me de tonijnblokjes zijn supervers en de risotto is hoog op smaak maar dat hoort zo volgens mij ik eet het namelijk wel vaker bij andere zaken en als je het te duur vind dan moet je wat minder culinair gaan eten (febo) prijs kwaliteit is namelijk goed dus square trek je er niets van aan wij blijven komen en wij zijn met veel we werken namelijk bij het plein tot gauw

acker acker 20 oktober 2009

Square..in het algemeen, ik hoorde er leuke berichten van..is een mooie classy zaak, met een mooi interieur!
mooie ligging.op het plein schiet deze zaak er zeker uit!
dus ik ben er gaan eten, en dat was een groot misverstand!
om te beginnen de Sushi..is niet huisgemaakt volgens iemand van de bediening...dat werd mij stiekum verteld!
de tuna..5 kleine blokjes uit de diepvries (denk ik)waren niet te eten!
de bediening was niet professioneel genoeg voor de uitstraling van de tent.
dus eindstand..niet voor herhaling vatbaar.
Wie is de Chef kok?(leer hem koken)

1 2 3 4 ... 6 ouder »

Geef zelf je mening over Square