Goverwelle 6 februari 2011 | |
Gisteravond voor het eerst bij sQuare gegeten en viel zeker niet tegen vergeleken bij sommige andere gelegendheden in Den Haag Centrum. Bediening was van hoog niveau (zoals in de VS gebruikelijk is) en sfeer en ambiance zijn bovengemiddeld (lekkere muziek). Eten was lekker, maar menu is te eenzijdig (veel steak). Prijzen zijn niet laag, maar gelet op (top)locatie en wat je ervoor krijgt zeker niet onredelijk. |
De_voorproever 30 juli 2010 | |
Ronduit slecht... Een broodje beenham met mosterd dressing, is ook een broodje beenham met mosterdressing zonder enige vorm van opmaak of garnituur. Dat is nog tot daar aan toe. Het feit dat je er echter drie kwartier op moet wachten en dan ook nog een luttele €7,- voor moet betalen zorgt voor extra irritatie. Tot slot wil je afrekenen maar zelfs dat kon wachten. Ter compensatie kregen we een aantal malen "sorry voor het wachten..." Maar daar koopt niemand wat voor. |
Proefkonijn46 30 juli 2010 | |
De bediening is onder de maat. Vooral de wachttijden zijn veel te lang. Daarnaast is de prijs-kwaliteit-verhouding slecht: simpel belegd pistoletje zonder garnituur 6 á 7 euro. |
preuve 6 juni 2010 | |
Slechte bediening en het slecht eten. Bovendien krijg je niet wat je verwacht op basis van de kaart. Er staat gebakken slibtong, je krijgt een soort gefrituurde slibtong die daardoor heel taai is! Er staat wokschotel met veel verse groenten, nou het ene stukje prei dat erin zit moet je zoeken!. En als het nu goedkoop was! De prijskwaliteitsverhouding is ronduit slecht! Voelde me belazerd! Ik zou zeggen: niet doen! Of beperk je tot het drinken van een borrel |
culinairtaste 11 maart 2010 | |
Na onderstaande berichten gelezen te hebben ben ik echt verbaasd. Ik ben afgelopen weekend voor het eerst bij de Square gaan dineren, en ben de hele avond zeer professioneel en enthousiast bediend door een serveerster die echt kennis van zaken had en zeer bereid was ons een leuke avond te bezorgen! Na samen met haar een heerlijke chardonnay te hebben uitgekozen van de wijnkaart, heb ik genoten van de Pekingeend als voorgerecht, welke zeer goed op smaak en mooi opgediend was. Mijn als hoofdgerecht gekozen Steak-Tartaar werd door een andere vriendelijke serveerster bereid aan tafel - ze verraste mij door dit te doen met het gemak van een chefkok. De Black Angus smaakte ook nog eens rijker dan ik ervan gewend ben.
Proever36598 24 januari 2010 | |
Wat me als eerste opviel was dat we hartstikke leuk werden ontvangen vanaf het moment dat we binnen kwamen. Heb hier met mn zus en mn vriendin heerlijk drie gangen zitten eten en zijn de hele avond prima bediend..mn zus had de reservering gedaan en ik had zo mn bedenkingen na eerdere berichten op iens gelezen te hebben. Maar kan uit eerste hand zeggen dat het gewoon weg top was....zeker een aanrader hier in Den Haag..! |
hettyeet 23 januari 2010 | |
We hebben hier gisterenmiddag geluncht en het zal wat ons betreft bij deze ene keer blijven. Achter de bar stond een meisje dat blijkbaar zwaar onderbetaald werd en daarom niet van plan was een vinger uit te steken... vanaf de bar werden we over een kleine acht meter toegeschreeuwd wat we wilden drinken..... tja, als je 7 euro voor een niet al te bijzonder broodje vraagt en daarbij nadrukkelijk geen service wilt verlenen, dan prijs je jezelf de markt uit! |
w8forlilly 25 november 2009 | |
Gisteren met 4 meiden bij Square gegeten. Bij binnenkomst zagen we al een vrij grote hond op 1 van de banken zitten. Ik dacht dat huisdieren op de grond thuis hoorde, maar bij Square kennelijk niet.
melissa15 22 oktober 2009 | |
na enkele berichten gelezen te hebben moet ik toch ook even wat zeggen ik ben vaste gast bij square ik eet hier altijd met mijn zakenrelaties ik heb bijna de hele kaart gegeten dus ook de tonijnblokjes en de risotto en geloof me de tonijnblokjes zijn supervers en de risotto is hoog op smaak maar dat hoort zo volgens mij ik eet het namelijk wel vaker bij andere zaken en als je het te duur vind dan moet je wat minder culinair gaan eten (febo) prijs kwaliteit is namelijk goed dus square trek je er niets van aan wij blijven komen en wij zijn met veel we werken namelijk bij het plein tot gauw |
acker 20 oktober 2009 | |
Square..in het algemeen, ik hoorde er leuke berichten van..is een mooie classy zaak, met een mooi interieur!
Geef zelf je mening over Square