Kies de stad
6.8
6.8
6.3
Betalen:

Kenmerken: Airconditioning, Ontbijt, Catering, Kindermenu, Thuisbezorging, Honden toegestaan, Groepen max. : 40, High tea, Lunch, Stoep, Terras, Privé ruimte max. : 40, Zakelijk, Hip/trendy, Rustig praten, Romantisch, Zondagsbrunch, Afhalen, Rolstoel toegankelijk

Recent gegeten bij Coffee and Crumbs?
Geef je mening in een kort commentaarVul een proefformulier (met cijfers) in
Verdeling van de 13 meningen
31%
15%
23%
23%
Beoordelingen van gasten samengevat
Geef je mening of stuur een proefformulier in!
Ook restaurants beoordelen? Meld je aan als proever op iens.nl!
Dit zeggen de gasten over Coffee and Crumbs
grind
Vind je deze recensie nuttig?
Mooi pand maar uit het interieur mag meer gehaald worden. De kinderhoek is een goede pre, maar dan zou ik ook graag 'speelser' personeel aanwezig zien. Toen ik er was, waren er 3 mannen in pak. De prijzen zijn erg eerlijk berekend. Dat mag ik wel.
emily82
Vind je deze recensie nuttig?
Vorige week een High Tea gereserveerd bij Coffee and Crumbs. Het viel mij tegen.
De inrchting van het zaakje is leuk, al is het onderhoud matig. Daarmee bedoel ik de lekkage vlekken op het plafond, de stof in de hoeken, de natte toiletvloer en het fontijntje druf ik niet aan te raken.
We kregen allereerst een pot thee. We konden kiezen uit een paar smaakjes doodnormale Pickwick thee. Daarna kwam er een
marionnie
Vind je deze recensie nuttig?
Absoluut geen aanrader. Het restaurant was gewoon vies, we zaten tussen de spinnenwebben en het hele interieur en servies waren smerig. Je krijgt totaal geen waar voor je geld, zeker niet als je een Hema lunch kado bon wilt verzilveren. Je kunt beter thuis gaan lunchen!
ProevenInUtrecht
Vind je deze recensie nuttig?
Via giftfor2 een ontbijtbon gekregen voor een champagneontbijt, maar de champagne hadden ze niet.
Er wordt helemaal geen alcohol geschonken, verder een wat luidruchtige tent vanwege de kinderen.
Elizabeth9
Vind je deze recensie nuttig?
leuk tentje! Ik was erg op een doordeweekse ochtend. Er is een fijne sfeer en het eten wordt vers voor je bereid, dat is te proeven. Verder had ik veel keus uit broodjes. De bediening was erg vriendelijk. De kinderen konden ook leuk kleuren bij een speciaal kinderhoekje.
NB Bekijk alle meningen van Coffee and Crumbs bij het Meningen tabje.
Beoordeel Coffee and Crumbs zelf!
Je mening dient te gaan over Coffee and Crumbs. De redactie van deze site behoudt zich het recht voor om niet terzake doende meningen te verwijderen. Hierbij worden onze huisregels gehanteerd.