duivendijk 22 mei 2012 | |
Gisteren voor de eerste keer eens hier wezen eten, een uitstekend adres gezellige bediening.
erik b 4 mei 2012 | |
Wat een prima restaurant, tijdelijk met een "open weg "voor de deur, uiterst vriendelijke en vlotte bediening en een maaltijd voor een zeer schappelijke prijs. Bescheiden zaak met knus interieur. |
ovdhee 29 april 2012 | |
Gezellig zaakje met vriendelijke bediening (je moet soms wel flink de aandacht trekken). Het eten is best aardig maar wel erg aangepast aan de nederlandse smaak. Miste toch echt wel de smaaksensaties van zoet/zuur/zout/bitter samen in een gerecht. De Thaise kruiden die normaal uitgebreid worden benut in de Thaise keuken waren moeilijk terug te vinden in de gerechten. Uit spaarzaamheid of om de gasten te sparen? Het mag best wat Thaiser dus! |
Willem van Wijk 13 april 2012 | |
We hebben met z'n vieren weer heerlijk de Thaise keuken mogen ervaren.
claumontav 10 april 2012 | |
gisteren hier mijn verjaardag gevierd met 30 man.. we hebben echt heerlijk gegeten. Goede vriendelijke ontvangst. Het eten was ook erg lekker en mijn gasten vonden het ook helemaal geweldig. Pony het was helemaal top!! zeker een aanrader...Nogmaals bedankt1 |
spotcatus 23 maart 2012 | |
Zoals altijd was het weer erg lekker! Ik was in Thailand en ik waande me even terug daar.
Proever27631 27 januari 2012 | |
Erg leuk en lekker, jammer dat er weinig keuze is voor 'mild pittige gerechten'. Sate is heeeeerlijk! |
agnes1234 28 december 2011 | |
Dit is mijn fav restaurant! Ten eerste is de bediening super! De eigenaar is een hele lieve vrouw en is ook meestal aanwezig! Het eten smaakt zo heerlijk. Ik ben zelf in Thailand geweest en als ik mijn fav gerecht keer op keer hier bestel smaakt die net zo lekker als die van Thailand. Dit is absoluut een aanrader! Ook is de atmosfeer van het restaurant knus en gezellig! |
THigh 21 november 2011 | |
Goede vriendelijke ontvangst. Snelle bediening (maar niet gehaast). Heerlijk gegeten voor weinig geld. |
MCWA 18 november 2011 | |
Gisteren hier met een groep gegeten. Thais eten zou nooit mijn keus zijn, daarom is het goed om soms mee te gaan met een keuze van een ander. Ik vond het eten er goed uitzien, en volgens mijn tafelgenoten was het ook van goede kwaliteit en zoals je het in Thailand ook geserveerd zou krijgen. Ik hou zelf niet zo van deze smaken maar vind het wel belangrijk dat ik het geproefd heb. Het restaurant zelf is gewoontjes, maar de bediening is snel en vriendelijk. Als je van Aziatisch houdt, is dit een prima plek om eens te gaan eten.
Geef zelf je mening over Hua Hin