We hebben de special (vegetarisch) genomen en die was heel smakelijk en fantasievol. het toetje was verrrukkuluk!! Zelden zoiets lekkers geproefd. De ambiance was goed, de bediening was geweldig. We hebben een geweldige avond gehad.
De locatie is nogal afgelegen, dus je komt er niet zomaar langs. Een aanrader.
't Is dat jullie geen hogere klassering hebben dan "uitstekend" qua indruk, want ik vond mijn ervaring afgelopen weekend hier werkelijk formidabel !! Dit is letterlijk een brede wereldkeuken, met allerlei gerechten van verschillende komaf. OK, 't maakt het kizen niet makkelijk, maar als de gerechten dan worden voorgezet zijn ze een verrassing voor je smaak !!
Verder een mooie lokatie, prima sfeer, aardige bediening en in verhouding tot de geboden kwaliteit zeker goed betaalbaar. Dus mocht ik daar nog eens keer in de buurt zijn: dan onthoud ik dit zeker !!
Prima gegeten, leuke gerechten met ingeredienten die je thuis niet zo vaak gebruikt. In tegenstelling tot wat je normaal in deze prijsklasse krijgt. Presentatie gerechten is goed en locatie is leuk. Daardoor prijs/kwaliteit zeer goed. De bestelling van de koffie werd vergeten maar dat is ze vergeven, bediening vond dit oprecht vervelend en dat is een goede instelling voor verbetering.
afgelopen vrijdag voor mn verjaardag gegeten bij The colour kitchen. super lekker, leuke bediening en goeie sfeer. een echte aanrader. ga zeker nog een keer!