Anne&Max is een coffee&sandwichcafé met vestigingen in Alkmaar en Haarlem. Je kan er 7 dagen per week terecht voor een bijzonder ontbijt, mooie koffie en thee, heerlijke taart, lunch, afternoon tea’s en borrel. Bij Anne&Max is alles vers en met veel vakliefde bereid. Op donderdagavond kan je ook terecht voor een Anne&Max Diner. Anne&Max, huiskamer in de stad!
Ik kwam hier vaak lunchen en thee drinken met vriendinnen. Anne was onze standaard lunchtent. Maar de afgelopen periode kom ik er steeds minder, dit omdat alles wat ik bestel fout gaat. Ingredienten ontbreken op de broodjes, hiervoor werd als excuus een drankje aangeboden, maar zelfs dit was niet het juiste drankje.
In eerste instantie dacht ik dat het zou komen door het tijdstip, maar helaas maakt dit niet uit.
Het bestellen en het krijgen van de bestelling neemt een hoop tijd in beslag, helemaal wanneer je nog een aantal keer moet vragen om missende ingrediënten, wat drinken etc.
Bij Anne heb ik steeds meer het gevoel dat ik moet gaan meehelpen met bedienen, het ziet er allemaal erg hectisch en ongecontroleerd uit.
Als de bediening verbeterd kom ik hier graag nog eens terug, maar voorlopig even niet...
Ik heb nog nooit zulke slechte bediening gehad. Uren wachten, gerechten vergeten, noem het maar op. Trek maar een uurtje of 1.5 uit voor een lichte lunch.