Voor ons is Gate of India dé ontdekking van Delfshaven! Dit Indiase (afhaal)restaurant op de Beukelsdijk brengt razendsnel zeer goed en smakelijk eten aan huis. Dal, chicka tika, bhirjani en gharlic nan: verrukkelijk! De smaken van de gerechten zijn verfijnd, in tegenstelling tot mijn ervaring bij andere Indiase restaurants. Voor de mensen die niet graag vetsin eten: het wordt niet of slechts met mate gebruikt (ik had althans geen hoofdpijn of enorme dorst). We hebben nu driemaal eten laten brengen en de kwaliteit is steeds dezelfde: heel-erg-goed. Ik vind het zeker een concurrent van het Pakistaanse restaurant in het begin van de Vierambachtstraat, dat ook goed kookt, maar waar naar mijn ervaring helaas te veel vetsin wordt gebruikt.
Uitstekend geadviseerd bij het maken van een keuze uit de uitgebreide menukaart. De twee specialiteiten en het groentegerecht dat wij bestelden waren heerlijk van smaak. Ook het lamsvlees was zeer mals. Enig minpuntje: afhalen duurt vrij lang, dus de volgende keer bellen we de bestelling eerst door.
Bijzonder goed bereid Indiaas eten, meerdere gerechten uitgeprobeerd, alles was goed. Vriendelijke vrouw die me tijdens het wachten op de (afhaal) maaltijd verschillende lekkere voorgerechtjes liet proeven...en dat alles voor een zeer redelijke prijs (ze bezorgen ook aan huis)
Heb laatst 20 sept 2010 vegetarische biryani en samosa gehaald, smaakte heel erg lekker. Er zijn inmiddels 8 tafels met in totaal 32 zitplaatsen in het restaurant. Dus ook geschikt voor grote groepen!