Italia Oggi

29%

12%

12%

Beoordelingen van gasten samengevat

Gezellig origineel Italiaans restaurant met lekker eten. ‘Met name de tournedos met truffelsaus is heerlijk’, maar ook ‘heerlijke pasta’s, vooral de met cognac geflambeerde spaghetti met parmezaanse kaas’. Een ietwat rumoerige, maar wel ‘typisch Italiaanse sfeer’. Er is ‘een hoger theatraal gehalte dan bij een gemiddelde Italiaan’, maar waarom zou alles smaakvol en ingetogen moeten zijn? ‘Een avondje Oggi maakt een mens blij, zelfs levenslustig en als je de sciroppo hebt gekozen ook een beetje tipsy...’

Ook restaurants beoordelen? Meld je aan als proever op iens.nl!

Dit zeggen de gasten over Italia Oggi

marcel&anne
Uitstekend 01-08-2010
0 0
Gisteravond heerlijk gegeten. Uitstekende kwaliteit van voorgerechtenschotel en voortreffelijk hoodgerecht. Bediening was zeer vrolijk maar ook snel en correct. Gewoon een superavond!
robk
Slecht 06-04-2010
0 0
Absoluut geen aanrader wat mij betreft. Het eten is zeer matig van kwaliteit en de bediening wist in ons geval ook niet alle gerechten toe te lichten. Voor ons eens maar nooit weer.
iabm11
Uitstekend 11-12-2009
0 0
ik heb er voor de 2e keer gegeten omdat dit zeker een echt aanrader is voor het italiaans eten. Neem een hap van hun spaghetti, en spaghetti is je trouwe vriend!
iabm11
Uitstekend 05-12-2009
0 0
echt een top restaurant. De sfeer is italiaans en het eten heeft een perfecte kwaliteit.
Yung
Matig 14-11-2009
0 0
Tweede keer in dit restaurant gegeten, teleurstellend dit keer; risotto als voorgerecht, smaak goed maar rijst stukgekookt, erg jammer; Pizza van het huis 'Italia Oggi'zeer droog. De bediening hierop geattendeerd maar werden uitgelachen en niet serieus genomen. Jammer van een verder leuk restaurant. Voorlopig geen derde keer.

NB Bekijk alle meningen van Italia Oggi bij het Meningen tabje.

Beoordeel Italia Oggi zelf!

Je mening dient te gaan over Italia Oggi. De redactie van deze site behoudt zich het recht voor om niet terzake doende meningen te verwijderen. Hierbij worden onze huisregels gehanteerd.

Algemene indruk:
Slecht Matig Redelijk Goed Uitstekend