KeukenItaliaans

Larra Larra 2 februari 2012

Ik heb hier een heerlijke pizza gegeten samen met mijn vriendinnen. Erg leuke en gezellige uitstraling met net en zeer vriendelijk personeel. Ik heb het echt naar mijn zin gehad en kom zeker nog een keertje terug!

cmb cmb 1 februari 2012

Het hele gezelschap (van 3) was in de stemming om alles leuk te vinden, maar het was echt geen goed eten. Geen goede ingredienten, en niet goed klaargemaakt: de antipasti met dorre sla, smakeloze mozzarella brokjes en te koude tomaten en koude (dus te laat uit de ijskast) stukjes courgette. De pasta schotels bestonden uit veel pasta met fabriekssaus en kaas. De dag erna lichte hoofdpijn van de huiswijn. Het leek een beetje op het quasi-Italiaanse eten in Nederland lang geleden toen nog bijna niemand echte Italiaanse gerechten en goede tomaten enz had geproefd. Niet goedkoop ook. Vriendelijke bediening en een geweldige locatie, dat wel. Maar wij komen hier niet meer terug.

lavendel2 lavendel2 11 december 2011

ik heb er afgelopen vrijdag gegeten met vrienden, de bediening was uitstekend en de eigenaar zeer vriendelijk.
Uitgebreide kaart met heerlijk voorgerechten en het hoofdgerecht met de gevlambeerde kaas was overheerlijk. Ik kom hier zeker terug :-))

Vittorio66 Vittorio66 28 november 2011

Ik heb er heerlijk gegeten, ik kom zelf uit de Italiaanse horeca (ben zelf kok in een Italiaans restaurant in Almere) en vandaar ben ik erg kritisch, maar wat ik daar heb gegeten was geweldig! Toen we er binnen kwamen was de ontvangst heel gastvrij, en het zag er gezellig uit, nu over het eten het was allemaal heel lekker en ze hebben een open keuken en wat ik zag dat het er allemaal vers en schoon uit zag.
Het eten wat ik kreeg was lekker en vers, de volgende keer is zeker voor herhaling vatbaar. Vittorio

Yalda Yalda 17 november 2011

Gisteren een heerlijke avond gehad in Oggi Italia Restaurant. Voor mij de vierde keer, voor mijn echtgenoot de eerste keer. Het menu zag er veelbelovend uit en dat was het ook; een parade van heerlijke kleine hapjes en gerechten. Ingredienten en smaken top, bediening geruisloos, vriendelijk en niet te formeel, wijnarrangement uitstekend. Eten in een warme gezellige ambiance. Kortom smullen en genieten in dit Amsterdamse toprestaurant.

Geef zelf je mening over Italia Oggi