Dit weekend voor het eerst bij restaurant Vuur Geweest. Hoewel het erg druk was door het mooie weer, gewoon vlot geholpen. Terras is ruim en gezellig, al miste ik wel een bloemetje of iets op tafel. Wij zijn voor een lunch geweest. De Superclub was één van de lekkerste die ik ooit heb gegeten! Mijn vriend had eerst een een sashimi, vis was vers en mooi gepresenteerd. Vervolgens de salade met vis. Deze was goed gevuld en duidelijk ook met verse vis, dat is soms nog wel eens anders. Nagerecht een kaasplankje. Ook lekker, wel een beetje aan de prijs. Wijn was prima, een mooie Chardonnay, als was er een grote keuze aan wijnen per glas. Kortom, een fijn restaurant, we hebben buiten gezeten maar het zag er binnen ook leuk uit. We gaan dus zeker het diner proberen!
Vorige week donderdag gegeten bij Vuur. Wat een teleurstelling. Bediening is echt heel aardig maar het gaat te traag. Eten is absoluut veel te duur voor wat je krijgt. Mijn man had een vegetarische pasta en ze hebben kennelijk geen benul wat al dente is: totaal doorgekookt. En dat voor 30 euro met een paar paddestoelen erop en amper parmezaanse kaas. Alleen het brood met olijfolie klopte en was lekker. Heel jammer, of dit incidenteel is geweest? Ik geef het geen kans voor herhaling, het was te matig. En dat voor 160 euro met zijn tweetjes. Kan niet. Myrthe
Wat een verademing! Prettige bediening, mooie, wat kleine kaart. Erg goed gegeten. Prettig formaat porties. Goede wijn. En tot slot de volgende dag een bedank-sms.
Na een fijne wandeling, de innerlijke mens tevreden gesteld met een prima glas rosé en een buitengewoon complete clubsandwich, vergezeld met een royale portie french fries. 't is schoon op gegaan! Een tweede glas rosé om af te 'toppen' en dat voor een zondagse luie middag! Heerlijk gewoon. Uitstekende lommerrijke lokatie. Prima bevallen en voor herhaling vatbaar!
Gister streken we hier op het terras neer voor een drankje. We kregen daar (ondanks dat we niet gingen dineren) toch broodjes met heerlijke aioli, olijfjes en amandelen bij. We dronken daar een heerlijke Chileense Chardonnay bij en namen na nog een cappuccino bij. Daar kregen we weer een bonbonnetje bij. Heerlijke locatie en vriendelijke bediening die duidelijk de juiste baan hebben.