| Keuken | Internationaal, Europees, Aziatisch & Biologisch | |
| Huiswijn per glas | €4.00 | |
| Openingstijden |
| |
evelinekoning 31 januari 2012 | |
laatst hier geweldig geluncht met mijn collega's. de bediening was perfect, zeer vriendelijk maar toch in voor een grapje. omdat we iets te vieren hadden hebben we een heerlijke fles champagne genomen. als eten een voor-, hoofd- en nagerecht. deze waren allemaal fantastisch van smaak. altijd als ik in maastricht ben ga ik hier zeker naartoe. |
Jonas02 27 januari 2011 | |
Bij BELUGA Nxt Door heerlijk geluncht. Zoals de naam doet vermoeden is het een soort "goedkope" Beluga aan de ander kant van de Maas. Tijdens de lunch een heerlijk biologisch stukje zalm gegeten (= 25 Euro) en een glaasje wijn gedronken. Dit is een mooie plek voor een zakelijk etentje of als je in stijl wilt borrelen. je zult hier niet zo snel de doorsnee Maastrichtenaar tegenkomen. |
maartenb 9 januari 2011 | |
Zoals eerder aangekondigd zou ik nog terug komen! Heb ik gedaan het was weer erg goed. Goede snelle en vriendelijke bediening, super huiswijn en weer verrukkelijk gegeten. Toiletten waren dit keer brandschoon (zie eerdere post) en we konden vrij snel aan tafel. Zeker niet de laatste keer dat ik hier gegeten |
Montus 17 oktober 2010 | |
Samengevat: anderhalf uur vertier met een hoog zien en gezien worden gehalte onder begeleiding van een perfect maal! Heel vriendelijke ontvangst en een aparte manier van de bestelling opnemen tijdens het aperatief aan de bar. De bediening is wat warrig, maar op onvriendelijkheid zijn ze zeker niet te betrappen. Tafels zijn inderdaad erg klein. Met mijn 1.9 meter aardig schuin moeten zitten, maar gelukkig bleven de ietwat vreemde krukjes ons bespaard. En dan het eten. Echt super, mooie combinaties, zeer goed op smaak en perfecte garing. |
hapje doen 23 augustus 2010 | |
Zaterdag 21 augustus bij Beluga Nxt Door gegeten, Het was mooi weer, buiten een uur wachttijd daarom binnen gezeten. Kleine, maar knusse ruimte, ziet er redelijk uit van een afstand, maar van dichtbij alles maar matig afgewerkt. A la carte gegeten, special sate en dorado, sate was overgeprijsd, niets bijzonders, de dorade was een erg klein portie. Na het hoofdgerecht nog steeds honger. Dessert was lekker, wijn per glas is goed en makkelijk. Bediening was matig, te gladjes en te onecht, de gastheer was popi jopi zelf. Dat lijkt me nergens voor nodig, enige beleefdheid en fatsoen lijkt me normaal zonder dat het stijfjes wordt.
Geef zelf je mening over Nxt Door
| Maandag | van 17:00 tot 22:00 | |