Vork & Mes over zichzelf

Restaurant Vork&Mes bevindt zich aan de rand van het Haarlemmermeerse bos, op een meer. Dit pand benadrukt hoe dicht wij bij de natuur zitten. Oog in oog met water, lucht en eindeloos groen. Wegens succes serveren wij met ingang van 1 januari uitsluitend ons verrassingsmenu in de avond. Een menu vol heerlijke gerechten, biologisch een tikkeltje eigenwijs maar vooral heel lekker!

KeukenHollands, Regionaal & Biologisch

Meiske Meiske 20 mei 2012

Wat een zalig en puur eten op een toplocatie. Schitterend verrassend restaurant, mooie rustgevende omgeving en verser dan vers eten. Over de bediening niets te klagen. Ze kende de ingrediƫnten, wist wat er op 't bord lag, nooit te lang zonder drankjes gezeten of uren op de maaltijd moeten wachten. De porties zijn inderdaad niet gigantisch, maar wij hoefden niet langs de snackbar of thuis nog een zak chips te openen, maar dat is voor iedereen heel persoonlijk. Je kan eventueel op 't eind ook een extra toetje of kaasplankje bestellen.

Echt niets dan lof over dit avondje uit!

Maria0265 Maria0265 4 mei 2012

Heerlijk gegeten (5-gangen) en gedronken op een prachtige locatie. Een leuke en smakelijke ontdekking met voor mij weer nieuwe producten. Wel kleine porties (thuis nog een zak chips geopend). De bediening was vriendelijk en attent.

Rosusa Rosusa 2 mei 2012

Gisteren gegeten bij Vork & Mes. Was wat huiverig voor het niveau van de bedienin, maar dat was volledig ongegrond. We werden snel, vriendelijk en kundig bediend. Het eten was een feestje: 5 gangen verrassingsmenu, veel lekkere groenten, verschillende smaken, mooi gepresenteerd, gezond, vers, licht en perfect geportionneerd. En dat voor 35 euro! Wijn van wijnarrangement was wat prijzig (6,50 per glas), maar wel lekker. Tezamen met mooi uitzicht over het water en mooie lenteavond, was het een aanrader!

Elcin Elcin 19 april 2012

Het eten is hier altijd heerlijk. Alleen de bediening niet. De dames zijn altijd laat of lui. De sfeer is heerlijk. Voor het dineren even buiten zitten en borrelen en kletsen vind ik elke keer gezellig. Combinatie van de ingredienten, de smaak is elke keer verassend!

marjawim marjawim 5 april 2012

Het is geen prettig restaurant om 's avonds in het donker aan te komen, ligt er verlaten bij en de ingang is lastig te vinden als je voor het eerst komt. Wij vonden de hele entourage overdreven, we kozen voor een 5 gangendiner, maar na de 3e gang hadden we nog steeds het idee, dat we niets hadden gegeten. Een heel verhaal over wat je te eten krijgt, maar uiteindelijk ligt er bijna niets op je bord.

Geef zelf je mening over Vork & Mes

Maandagvan 11:00