KeukenEetcafé

Kimmetje1980 Kimmetje1980 29 januari 2012

Gisteravond hier gegeten. Vriendelijke bediening, correct in de etiketten. Niet lang hoeven wachten op het eten. De vitello tonato was erg lekker.Hoofdgerechten (zalm en tournedos) waren lekker. En zeker met de extra patat ruim voldoende. Restaurant is mooi. Sfeer is leuk en ondanks dat we vroeg waren (18:00)en er vrij veel kinderen aanwezig waren was dat niet storend. Markt 15 is voor ons een blijvertje!

Ageeth Ageeth 16 november 2011

Bediening nog steeds correct en vriendelijk. Het eten viel helaas wat tegen.
Vooraf Sushi. Daar hebben wij toch een heel andere definitie van.... We kregen een aantal rolletjes kleefrijst die belegd waren met repen rauwe zalm of tonijn. Dat is toch wel heel simpel! Zelfs de kant en klare Sushi van Albert Heijn is een stuk origineler en smaakvoller! Bij de Sushi wasabi en soja, hier is echter weinig aan te verknallen, want kant en klaar.
Daarna spies van gamba's met stukken courgette, overgoten met een streepje tomatensaus. Eronder pesto/room noodles. Garnalen waren enorm groot, maar matig bereid, papperig zelfs. Noodles slecht op smaak, alsof het zout compleet vergeten was.
Tot onze verwondering kregen we er apart nog een puntzak frites en bakje rauwkost bij. Wel lekker (was het echt rauwkost van De Verswinkel of hebben jullie het recept?), maar totaal overbodig! Gelukkig maakte het toetje, creme brulee, het weer een beetje goed!
Helaas nog een puntje van kritiek op schoonmaak- en afwasbeleid: check even goed de tafels bij het afruimen. Zo slordig als er gewoon nog broodkruimels op tafel en stoelen achterblijven. Check ook even de vaatwasser: een glas vol met watervlekken vind ik niet echt iets voor een restaurant.... Kortom: volgens mij kan het beter bij Markt 15, dat zijn we niet zo gewend.

Marthe2 Marthe2 10 augustus 2011

Eind juli op zaterdagavond bij Markt 15 gegeten. Op advies van gastvrouw Miranda een verrassingsmenu van kok Barry genomen.
Conclusie: Barry kan zeker zo goed koken als zijn baas Ivan. Zelfs onze dochter die een behoorlijk selectieve eter is heeft genoten van een volledig vismenu. Een aanrader!

JanWillemB JanWillemB 22 juni 2011

Vorige week wezen lunchen in de Markt. Erg mooie zaak, ook voor drankjes s'avonds. Lunch was prima, hoewel misschien qua porties ietwat aan de kleine kant. Bediening erg vriendelijk.

Sherina Sherina 30 september 2010

Personeel is zeer vriendelijk. Wij komen hier al jaren en het is altijd gezellig. Wij hebben één keer de verkeerde wijn gekregen, toen wij dat meldde kregen we de goede van het huis en excuses. Je kunt hier lekker eten. Restaurant ziet er altijd netjes en verzorgd uit. Leuke bar gedeelte hebben ze.In de zomer kun je lekker op het terras zitten.

Geef zelf je mening over Markt 15