Swoel over zichzelf

Welkom bij Swoel! Onze menukaart wisselt zeer regelmatig zodat we u steeds weer verrassende smakencombinaties kunnen bieden. Onze chef kok en eigenaar Peter van der Wal struint de markten af naar de mooiste ingrediƫnten van het moment en past daar zijn menukaart op aan. U kunt er dus zeker van zijn dat al onze producten dagvers en van de hoogste kwaliteit zijn, en dat proeft u.

1 2 3 ouder »

Annemarie87 Annemarie87 10 april 2012

Lekker gegeten, verrassende gerechten op de kaart die op een mooie manier gepresenteerd worden. Gezien de prijs/kwaliteitverhouding zeker de moeite waard om een keer terug te komen. Bovendien een lekker knusse sfeer om lekker een avondje te tafelen. De bediening was erg vriendelijk, sommige aspecten verdienen nog wat aandacht; zo moesten we zelf onze jassen ophangen, de wijn bijschenken.. Niet onoverkomelijk natuurlijk,maar het zou goed passen bij de goede indruk die dit voor ons tot nu toe onbekende restaurent heeft achtergelaten.

Christien-27 Christien-27 11 maart 2012

Erg lekker gegeten en een prima sfeer. Eten is erg goed verzorgd. Aparte gerechten. Klein maar knus restaurant. Parelhoen gegeten en die was perfect. Het dessert was ook erg lekker.

peterzuidam peterzuidam 26 februari 2012

Erg goed
5 gangen waren elk een verrassing op zich
bijpassende wijnen ook erg goed
relaxed en gezellig
passen zich uitstekend aan aan de wensen van de gasten

MvanExel MvanExel 20 februari 2012

Altijd een van mijn favorieten, ik kom er regelmatig met de lunch en diner.
Noord- Afrikaanse invloeden, kleine wijnkaart, gewoon lekker zonder teveel poespas.
Goede prijs kwaliteit verhouding.
We komen graag terug.

Vanja Vanja 17 februari 2012

Je zit wel erg dicht op elkaar in dit kleine restaurantje. Het eten was vers en goed en origineel, hoewel het voorgerecht wat pit miste en de linguine bij ons nogal vet was, maar dat kan een kwestie van smaak zijn. 't Duurt wel even voor een bestelling opgenomen of gebracht wordt. Al met al een sympathiek restaurantje, maar je moet de sympathie soms wel opbrengen.

spacefarmer spacefarmer 3 februari 2012

Heerlijk gegeten. Verrassende gerechten, leuke mensen. Knus restaurant.

WillyA WillyA 29 januari 2012

Gastvrije ontvangst, goede bediening, lekkere wijn en originele menukaart. Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Swoel was voor ons een leuke ontdekking!

mennoblaauw mennoblaauw 6 januari 2012

Erg lekker eten met een mediterraan karakter. Voor mensen zonder haast die kunnen glimlachen om de onnavolgbare manier waarop je aan een drankje, de kaart en dergelijke noodzakelijkheden kunt komen.

Bronwasser64 Bronwasser64 30 december 2011

Heerlijk genoten van het kerstdiner.Evenwichtige combinaties waarbij de smaaknuances goed op elkaar zijn afgestemd. Het voorgerecht bijvoorbeeld: De rokerige smaak van huisgerookte zalmtartaar de zilte smaak van tonijnsashimi en de frisse polpos (ingemaakte inktvis).Ook het hoofdgerecht met eend in bergamot op bedje van oerwortel was een prachtige en vooral lekkere combi. Geadviseerde wijnen Rueda bij de vis en Salice Salentino bij de eend waren goed. Kortom een aanrader dit restaurant, ook een topper voor 'gewonere' dagen!

bjdekorver bjdekorver 23 oktober 2011

Gister hebben we spontaan in de middag geboekt voor twee bij Swoel. En wat zijn we heerlijk verrast! Zelf het dagmenu genomen en mijn meisje had een verschillende samenstelling.

Na direct netjes te zijn geholpen door de serveerster hebben we de aanbevolen wijn genomen en dat was niet de enige goede keuze van de avond! Een heerlijke frisse valcenay. We kregen eerst een amuse aangeboden die de smaakpapillen op gang brachten, daarnaast wat lekker brood om in een heerlijke olie te dippen. Als voorgerecht hadden we beide de sashimi en die was top, vervolgens de dagvis en de eend gekregen die beide echt super waren. Maar het hoogtepunt was toch wel het toetje. Een heerlijk grand dessert voor twee met een voortreffelijk chocoladetaartje, heerlijke mousses en een zalige semi fredo.

De flexibiliteit die je krijgt in het afwijken van het menu, de prijs die je betaalt, de service met aandacht, en de heerlijk gemoedelijk kleine locatie maakt dit voor ons een toptent in Haarlem!

1 2 3 ouder »

Geef zelf je mening over Swoel