| Keuken | Mediterraan & Wereldkeuken | |
| |
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Zaterdagmiddag heerlijk gegeten bij Swoel. Een aanrader, vriendelijke bediening, leuke sfeer. verse producten voor normale prijzen.Wij komen hier zeker snel terug.
Gegeten op: 20 oktober 2012.Vandaag hier geluncht en ook al meerdere malen bij Swoel gedineerd. Een uitstekend restaurant, met Heerlijk eten, goede bediening en een fijne sfeer. Zeker een aanrader!
Vanavond gegeten met 10 personen.Vooraf heerlijke gevulde vissoep en als hoofdgerecht een heerlijke everzwijn.Dat opgeteld met een mooie amuse en brood met olijfolie een heerlijke avond.
Waar voor je geld
Het is jammer want de recensies beloofden veel. Wij hebben hier echt niet goed gegeten. Het voorgerecht was alledaags, oké, maar z'n geld niet waard. Het hoofdgerecht was een rommeltje. Op zich wel met diverse smaken maar een prutje en niets bijzonders. Dat kan ik thuis beter. Het enige dat echt lekker was, was de grote truffel bij de koffie (voor circa € 1,75!).
Slecht is een groot woord, maar te duur voor de kwaliteit. En als uitsmijter een kok die zegt: vond je het lekker want ik rommel ook maar wat... dat kan écht niet!
Swoel is een ontzettend leuk klein restaurantje, prima eten en erg gastvrije bediening. Hier een aantal keren geweest en tot nu toe nooit slecht gegeten!
| Maandag t/m Woensdag | Gesloten |
| Donderdag t/m Zaterdag | 12:00 - 22:00 |