Restaurant Meneer Buscourr doet mee aan de IENS DinerDagen
3 gangen voor €30
van 28 mei t/m 3 juni
Hellocookie 13 mei 2012 | |
Wat een heerlijkheid! Superlekker gegeten, met ook mooie wijnen die indruk maken, daarnaast prettige bediening. Je kunt je hier de hele avond laten verwennen, ook voor vegetariers geen probleem. |
arne4 30 april 2012 | |
Wat een toptent! Het verrassingsmenu was erg goed. Vooral het hoofdgerecht was subliem. Ik kom er snel weer een keer terug. |
Mark_020 28 april 2012 | |
Redelijke prijs-kwaliteitsverhouding met netjes uitgevoerde gerechten. Niet al te conservatieve wijnkaart met veel wijnen per glas. Eigenaar is prima in de bediening, andere meneer lijkt wat op de automatische piloot te vliegen. Zit een klein beetje uit de route maar verdient het wel om dat stukje verder te lopen. |
anoek1 26 april 2012 | |
Heerlijk gegeten afgelopen zaterdag met z'n vieren, 4 gangen verrassingsmenu was ech Heerlijk en ook goede/lekkere wijn erbij, een aanrader! |
ireneov 25 maart 2012 | |
Gisteren weer prima gegeten bij meneer Buscourr. Huiskamergevoel, mooie gerechten, sympathieke bediening. Jammer van het flesje champagne waar kurk in zat, maar dat werd perfect opgepakt en we kregen een heerlijke riesling aangeboden.
Jannekeh 11 maart 2012 | |
Goed eten, ruime porties, heerlijke wijnen met begeleidend verhaal en enthousiaste bediening. Tijdens de DiningCity Restaurant Week bleven de glazen wat lang leeg. |
susanne2 29 februari 2012 | |
Erg lekker gegeten, we hebben allebei het surprise menu besteld. Omdat ik meer van vis dan van vlees houd werd daarmee rekening gehouden. Alles was erg vers en smakelijk, mooi gepresenteerd ook maar zonder te veel gedoe. Een klein min-puntje; we vonden alle gerechten net iets te zout. Overbodig omdat de smaken erg verfijnd en sterk genoeg waren en het iets te vele zout overbodig maakte. De wijnen waren excellent.
gale 14 februari 2012 | |
Onverwacht binnengelopen. Er was een afzegging en werden hartelijk ontvangen. We hebben ons laten verrassen en het was echt prima! Gemoedelijk, kwaliteit!! |
Es1986 16 januari 2012 | |
Heerlijk gegeten voor mijn verjaardag! 3-ganger verrassingsmenu, door eigenaar Gerrit aangevuld met uitstekende wijnsuggesties. Op een donderdagavond zat het restaurant niet helemaal vol en ik was vantevoren dan ook bang wat 'weg gekeken' te worden aan het eind van de avond. Logisch dat men naar huis wil, toch geen prettig gevoel bij een wat langer diner. In plaats daarvan schoof Gerrit op ons verzoek gewoon gezellig aan! Zo kan het dus ook, wij komen zeker terug! |
harcar 12 januari 2012 | |
Bij Meneer Buscourr voel je je echt thuis, het eten is bijzonder goed, geen overmatige porties en altijd verrassende smaken. Gastheer Gerrit en zijn companen maken het geheel tot een waar culinair feest. Als wij samen iets te vieren hebben, gaan we altijd naar Meneer Buscourr en laten ons dan heerlijk verwennen met een verrassingsmenu. Echt een toprestaurant.
Geef zelf je mening over Restaurant Meneer Buscourr