| Keuken | Internationaal |
| Minimum menuprijs | €39.50 |
| Huiswijn per fles | €23.75 |
| Huiswijn per glas | €4.75 |
Geen fratsen, wel hoge kwaliteit. De beschrijvingen op de kaart zijn eenvoudig. Bijvoorbeeld lamsrack met een kruidenkorst en saus van rode wijn en mosterd of tongscharfilet met risotto, lenteui en limoenschuim. De bereidingen zijn echter bijzonder. Elke gang is een heerlijkheid die overduidelijk met zorg is klaargemaakt. Het mooie vlees is biologisch en daarbij drink je natuurlijk een tongstrelend glas wijn. Fijn dat het een klein zaakje is waar je genoeg persoonlijke aandacht krijgt. De goede zorgen van de bediening maken de avond helemaal af.
Es1986 16 januari 2012 | |
Heerlijk gegeten voor mijn verjaardag! 3-ganger verrassingsmenu, door eigenaar Gerrit aangevuld met uitstekende wijnsuggesties. Op een donderdagavond zat het restaurant niet helemaal vol en ik was vantevoren dan ook bang wat 'weg gekeken' te worden aan het eind van de avond. Logisch dat men naar huis wil, toch geen prettig gevoel bij een wat langer diner. In plaats daarvan schoof Gerrit op ons verzoek gewoon gezellig aan! Zo kan het dus ook, wij komen zeker terug! |
harcar 12 januari 2012 | |
Bij Meneer Buscourr voel je je echt thuis, het eten is bijzonder goed, geen overmatige porties en altijd verrassende smaken. Gastheer Gerrit en zijn companen maken het geheel tot een waar culinair feest. Als wij samen iets te vieren hebben, gaan we altijd naar Meneer Buscourr en laten ons dan heerlijk verwennen met een verrassingsmenu. Echt een toprestaurant.
paschasoest 12 januari 2012 | |
Afgelopen zaterdag overheerlijk gegeten bij Meneer Buscourr !! Wat een fijne sfeer in deze prachtige zaak. We waren met 8 personen en hebben culinair genoten van de mooie gerechten die ons werden geserveerd. Zeker een restaurant om snel weer terug te keren !! |
Tosca 5 januari 2012 | |
Lekker gegeten maar de kille entourage heeft niet bijgedragen aan een gezellig winters avondje. |
bertjan1 23 november 2011 | |
Op woensdagavond erg lekker gegeten in een huiselijke feer, bijzonder vriendelijke gastheer / eigenaar. Bij ons "verrassingsmenu" werden mooie wijnen (per glas) geserveerd. Zeker een van de betere restaurants in Utrecht. |
Geef zelf je mening over Restaurant Meneer Buscourr