| Keuken | Bbq, Grill & Braziliaans | |
| Minimum menuprijs | €19.50 | |
| Openingstijden |
| |
sandravantoren 25 mei 2012 | |
Vorige week eens bij Rodizio gegeten met een grote gezelschap van vrienden. Het buffet zag er heel smakelijk uit. De cnnelloni was zeer goed bereid, kwam ook net uit de oven. Daarna hebben we ons klaargemaakt voor de spiesen. Wat was er veeeel vlees.. het was wel lekker maar af en toe te droog. De worstjes waren goed maar de parmaham-spies was te zoutig, krachtig van smaak, waardoor je de rest van de andere soorten spiesen niet meer proefde. De sommeliers waren wel aardig, behalve één gastvrouw, die een beetje moeilijk deed waar we wilden zitten. Uiteindelijk is het wel goed gekomen maar het liep wel een beetje stroef in begin. Uiteindelijk een leuke avond gehad, prijs kwaliteitverhouding viel mee. |
wvklink 29 april 2012 | |
Een erg vriendelijke bediening! Het eten vond ik matig tot zeer matig. Ze komen ontzettend vaak langs bij je tafel voor een stuk vlees. Maar de smaak van het vlees wordt volledig teniet gedaan doordat er een enorme hoeveelheid zout op zit. Ik heb aardig wat spiezen geprobeerd, maar ik vond het ronduit niet lekker. Een ander nadeel vind ik de acoustiek. Je wordt horendol van de herrie en dat wordt nog erger als de live muziek probeert over deze herrie heen te gaan. Al met al vond ik het erg tegenvallen. |
c4 26 april 2012 | |
Met Groupon bon hierhien geweest op een doordeweekse dag. Koud buffet is uitgebreid, met veel keuze, verse producten.
P--- 19 april 2012 | |
Door reacties hier waren wij nogal huiverig om met onze Groupon-bon naar dit restaurant te gaan, maar a.s. dinsdag zijn we dan toch gegaan.
dkb 15 maart 2012 | |
Niet mijn type restaurant, bomvol, helemaal volgebouwd met tafels. En misschien kwam het door de weekenddrukte, maar heb maar weinig vleesspiezen langs zien komen. De hele avond daar gezeten en maar 2x rood vlees gezien. Wel ander te droog gegrild vlees. Het buffet is te klein voor het aantal tafels en door het aantal gasten was het binnen ook zeer rumoerig. De danseressen zijn een grappige bijkomstigheid, maar na 1 keer heb je dat ook gezien. Misschien is het beter om Rodizio doordeweeks te bezoeken , maarja, dat zal ik na deze avond niet meer ervaren . |
Geef zelf je mening over Rodizio
| Maandag | van 16:00 tot 23:30 | |
| Dinsdag | van 16:00 tot 23:30 | |