Dit culinaire geheim zit goed verstopt in een woonwijk net buiten de reguliere wegen van Landgraaf. Bij Pomerol verwelkomt een vriendelijke gastvrouw je in een chique maar toch ook huiselijke ambiance. Dit gevoel trekt door in het eten, wat verrassend en culinair is, in goede porties wordt geserveerd en waarvoor een prima prijs wordt gerekend. Neem voor het ultieme uitgaansgevoel een aperitief in de loungehoek.
Verrassende ervaring! De ligging riep twijfels op. Het lege restaurant ook. Bleken ze speciaal voor ons de deuren geopend te hebben voor een zaterdag-lunch. Eenmaal aan tafel begonnen de verrassingen pas echt. Een gepocheerde coquille in kreeftbouillon met bloedsinaasappel en kreeft als amuse, vooraf een stukje heilbot met spinazie en saffraansaus op een bedje van risotto met rivierkreeftjes en als hoofdgerecht een perfect stuk lamsrump met asperges en een (voor mij iets te krachtige) Provençaalse saus. Als afsluiter een zeer complete koffie. Wat wil een mens nog meer. Zelfs de rekening was een aangename verrassing. Jammer dat Landgraaf zo ver weg ligt voor ons, anders werden we hier zeker stamgast.
Zonder reservering een plekje kunnen bemachtigen in dit huiselijke gastvrije restaurant. Heerlijk gegeten voor een goede prijs. Wij waren tevreden! Ga zo door!
Zaterdag 20/11/10 heerlijk genoten van een lunch bij Pomerol! Lieve, bescheiden en hartelijke gastvrouw onthaalde ons met een reeks culinaire toppertjes bereid door topkok Rico! Warme, ongedwongen sfeer, geen stijf gedoe. Verrassende combinaties, mooie bordjes, pure en dagverse ingrediënten, precies de goede porties om lekker te kunnen 'snoepen' van al dat fijns! Dit lijkt wel een van de beter bewaarde geheimen van Zuid-Limburg. Wie van een culinair uitstapje op een onverwachte plek houdt, mag dit zeker niet missen!
Geef zelf je mening over Lounge Restaurant Pomerol