KeukenFrans, Fusion, Internationaal, Mediterraan, Brasserie & Europees
Lunch
Diner

elskroese elskroese 24 januari 2012

Dit weekend, na meedere malen elders onze neus gestoten te hebben (volgeboekt) hier terecht gekomen. Dat was helemaal niet verkeerd, integendeel!
De entourage is prachtig, de bediening zeer voorkomend en het eten heerlijk! Kleine dingen zijn dan belangrijk: bij een glas wij: eerst laten proeven of je de wijn wel lekker vind, een vismes bij vis, een echte Laguiole bij je ribeye en een opmerkingen opvangen over een nummer muziek en daar meteen op reageren door van die artiest een CD op te zetten!
Kortom, we hebben genoten voor een heel redelijke prijs, jammer dat het niet drukker was, ik gun de initiatiefnemers dat van harte!

Bosschenaar Bosschenaar 30 november 2011

Toen wij kwamen eten was er net een nieuwe kaart. We hebben een 3-gangen verassingsmenu genomen waarbij we allerlei dingen konden proeven van de nieuwe kaart, heel leuk en vooral ook lekker. Er staan hele leuke gerechten op de kaart. Zoals al door eerdere mensen wordt gezegd zijn het geen culinaire kunstwerken op je bord (wat mij betreft ook niet nodig), maar wel heerlijk en goed eten. De gebruikte producten zijn van goede kwaliteit en de gerechten zijn goed bereid,echt smullen! Ook de prijs-kwaliteitsverhouding is heel netjes.
We werden op een hele nette, maar niet te formele manier geholpen. De bediening nam de tijd om ons te helpen en we werden goed geadviseerd over bijpassende wijnen. Het is goed om te merken dat de bediening ook weet wat ze serveren, dat is zeker niet in alle restaurants het geval.
Het restaurant was net weer open na een kleine restyling. Wij vonden deze zeker geslaagd, idd een leuke combi tussen modern en klassiek zoals ze het ook zelf op de website omschrijven. Ondertussen speelde er een lekker jazz muziekje en de sfeer was lekker ontspannen. Ook de tafels zijn netjes opgemaakt. Wij komen zeer zeker nog weer eens terug!

biba168 biba168 23 januari 2011

Heel erg lekker eten in een leuke ambiance. Geen echte culinaire hoogstandjes, er wordt vrij recht toe-recht aan gekookt. Maar wel met zorg en de beste ingredienten, en dat proef je! Een adresje om te onthouden.

Proever36495 Proever36495 23 januari 2011

Heel erg lekker gegeten. Gerechten zijn niet al te ingewikkeld, maar helemaal goed van kwaliteit en smaak. Bij het hoofdgerecht erg lekkere zelfgemaakte frieten en mayonaise. De bediening was attent. Fijn dat ze precies wisten wie van ons gezelschap ( 7 personen) welk gerecht had besteld. Als ik dan een minpuntje moet noemen; de huiswijn ( een Languedoc) had wel iets uitgesprokener kunnen zijn. Maar ja, kostte maar 20 euro en we hadden ook de moeite kunnen nemen iets van de kaart te zoeken, er was keus genoeg. Hier komen we zeker terug!

evelien.e evelien.e 18 januari 2011

In het verleden heerlijk gegeten bij dit restaurant, maar dit keer vond ik het echt tegenvallen (erg jammer als je je vrienden hier mee naar toe neemt voor je verjaardag). Ik vond het voorgerecht van tonijn met sojasaus niet erg smaakvol. De gegrilde zeebaars vond ik erg kort gegrild en er zat weinig smaak aan. Toetje van panna cotta was wel erg lekker. Erg jammer want de ambiance is natuurlijk erg leuk, maar ik denk niet dat ik hier weer snel ga eten

Geef zelf je mening over Brasserie Méprise

Donderdagvan 12:00 tot 15:00van 17:30 tot 21:30
Vrijdagvan 12:00 tot 15:00van 17:30 tot 21:30
Zaterdagvan 12:00 tot 15:00van 17:30 tot 21:30
ZondagGesloten

Meld dit restaurant als gesloten