| Keuken | Mediterraan |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
janeva 1 februari 2012 | |
3 nachten geslapen met 3x ontbeten, 2x 3gangen menu gegeten en 1x high tea gebruikt.
MeGus 26 januari 2012 | |
Wij hebben hier onlangs echt heerlijk gegeten, het verassingsmenu van de chef! Allemaal kleine gerechtjes, maar stuk voor stuk heerlijk. Ook met mijn wensen ivm zwangerschap werd goed rekening gehouden en werd er een mooi alternatief aangeboden.
Jeroen Krak 9 juli 2011 | |
Het eten is altijd van goede kwaliteit, maar de prijzen van de "bites" zijn toch wel aan de hoge kant. We zullen binnenkort het nieuwe @rthur's van Villa Ruimzicht nog eens proberen. |
driesdewit 20 maart 2011 | |
Heb er enkele keren gegeten, uitstekende
Aimee van Bennekom 26 januari 2011 | |
Het 4 gangen chef's diner was fantastisch: vooraf dungesneden reegeit met steviamayonaise (helaas wilde de chef niet vertellen waar hij de stevia vandaan heeft gehaald; dus toch uit een potje?), tussengerecht: Skrei (kabeljauw die alleen in jan-maart bij de kust van Noorwegen langskomt, bijzonder verhaal om te lezen op google) op een bedje van oesters en scheermesjes. Hoofd: Tamme eend.
Geef zelf je mening over Villa Ruimzicht