Na een paar keer hier geluncht te hebben zaterdag hier gedineerd, maar dit was wel iets minder. Bediening niet erg attent. Eten wel redelijk voor het geld. Maar hou het maar bij de lunch voortaan.
Onze ervaringen waren voor een kop koffie steeds goed vandaar de keus om bij Dudok te gaan dineren. De bestelde biefstuk werk in plaats van medium wel erg doorbakken uit geserveerd. Deze fout werd goed gecorrigeerd. Dudok is voor een diner zeker geen topper
Afgezien van de inrichting hebben wij weinig kunnen vinden dat ons beviel. Het personeel liet namelijk behoorlijk wat steken vallen. Zo duurde het, om te beginnen, 20 minuten voordat wij onze koffie kregen (nadat wij de barman aan onze bestelling herinnerd hadden). Tevens veroorzaakte het bestellen van eten bij dezelfde barman een grote zucht als reactie. Het eten was niet beter dan matig te noemen. Kortom, jammer.
Na een lange tijd weer eens bij Dudok gegeten. De bediening was zeer slecht, jonge onervaren mensen, die maar wat rond liepen en totaal geen interesse toonden. We moesten zeker 20 min wachten voordat er iemand de drankjes kwam opnemen en volgens mij nogeens een kwartier voordat die gebracht werden. Dat gold ook voor de gerechten. De steak was aan de onderkant aangebrand en proefde bitter. Ik had al geen vertrouwen meer om een ander te bestellen. Verder helemaal geen excuses gekregen. Heb toen maar een salade genomen. De tomatensoep van mijn vriend was veel te zout en de rest ging wel. Ook bij het afrekenen moesten we wederom erg lang wachten. Wat een afknapper zeg. Voor ons nooit meer Dudok!