KeukenBiologisch
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

BuitenSporig bevindt zich in het oude stationsgebouw. De bediening is in handen van mensen met een geestelijke of lichamelijke beperking. Een mooi initiatief. Het is overigens nauwelijks te merken, want de service is stralend en heel hartelijk. Je proeft en voelt dat er met hart en ziel wordt gewerkt. Mocht je nog niet overtuigd zijn van biologisch en maatschappelijk verantwoord eten, dan ben je dat na een bezoek aan dit restaurant zeker.

karolientje karolientje 24 januari 2012

Begin januari hier een feest gegeven en wat was het goed verzorgd. Ondanks de drukte was de bediening fantastisch en hadden ze alles van begin tot het eind alles onder controle. Het eten was perfect en de wijn was heerlijk.
Het was een zeer geslaagde avond waarvan we nog steeds genieten en dat is mede dankzij de goede verzorging van alle medewerkers van buitensporig!

friso friso 23 juli 2011

Het viel ons beetje tegen. Zeer geschikt voor kinderen, dat dan weer wel. De hele atmosfeer heeft veel weg van een kantine; vriendelijk, schoon, maar matige kwaliteit van het eten. Zeker voor die prijs. We gaan niet nog een keer.

Arneau Dee Arneau Dee 6 maart 2011

Ondanks het prachtige idealisme van Restaurant Buitensporig laat de kwaliteit van het eten over de hele linie te wensen over. Daarnaast is 1 kok in de (open) keuken op zondag te weinig, de borden mogen voor het afrekenen van tafel en de live muziek was aanmatigend luid. De prijzen zijn te hoog voor het gebodene of -wat mij betreft- de kwaliteit te laag voor wat er wordt gevraagd. De dedicated bediening van het personeel met verstandelijke beperking is het enige lichtpuntje in dit restaurant.

rvanemden rvanemden 8 september 2010

Goede en goed bereikbare vergaderlocatie. Altijd gezellig druk. Leuke kaart met wisselende dagschotels.

I en E I en E 29 augustus 2010

Hier in augustus heerlijk gegeten. Zowel vis als vleesgerechten zijn lekker en van uitstekende kwaliteit (biologisch). Ook de huiswijn is prima.
Een aanrader!

Geef zelf je mening over BuitenSporig

Maandagvan 10:30 tot 20:30
Dinsdagvan 10:30 tot 20:30
Zaterdagvan 10:30 tot 20:30
Zondagvan 16:00 tot 20:30 Geen lunch

Meld dit restaurant als gesloten