| Keuken | Aziatisch |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
guyplegat 12 juli 2011 | |
gisteravond bij toeval binnen gelopen. Helaas voor ons op deze avond was het er rustig. Al met al leuk systeem met zo'n buffet en mooi dat je producten die je kiest voor je ogen worden bereid. Voor het weinige wat je betaald ga je zeker voldaan naar huis. Ideaal als je gasten mee neemt die niet alles lusten. Kom zeker nog een keer terug. |
Peerkens 24 maart 2011 | |
Grote zaak, lichte/moderne inrichting. Kan behoorlijk druk zijn, dat komt de bediening niet ten goede. Keus te over, ook toetjes (fruit!) prima van smaak. Prima keus voor: "veel voor weinig". |
Yasmijn 19 juli 2010 | |
Op een maandag hier wezen eten. We twijfelden eerst omdat het er nogal leeg uitzag maar toch de stap gewaagd. Binnen zaten al een paar tafels te eten. We waren aangenaam verrast, ze hebben een uitgebreide bakplaat waar je het vlees en vis ter plekke kon laten klaarmaken. De wok was ook lekker maar redelijk standaard. Lekker veel vers fruit en ijs na. Al met een al een prima tent en genoeg eten (en lekker) voor wat je betaald. |
Tania 4 oktober 2009 | |
Eten staat duidelijk al wat langer in de bakken, en dat komt de smaak niet ten goede. Sushi is ronduit slecht, uitgedroogd en smaakloos. Hetzelfde geldt voor rijstgerechten. De kant en klare gerechten waren onzorgvuldig gekruid: we troffen een vleesschotel met enorm veel peper. Mijdt alles wat niet direct gewokt wordt, calculeer dan ook maar wat extra tijd in.
Jerem 15 februari 2009 | |
Veel keuze, veel verse vlees en viswaren.uitgebreide dessertbuffet drankjes zijn bij de prijs inbegrepen.Dat is erg goed.
Geef zelf je mening over Crystal Wok