Nog nooit zulke carpaccio gezien, veel te dik gesneden en met witte stukken erin. Na melding bij de bediening wilde de kok de witte stukken er wel uitsnijden... zoiets hebben wij nog nooit meegemaakt. Met zeer gespannen verwachting voor het hoofdgerecht (bisteca fiorentina en entrecote) was ook hier de conclusie dat de kwaliteit van het vlees ronduit slecht was en de bereiding hier zeker niet voor onder deed. Door de ongehoorde reactie (of uitblijven van reactie) van de bediening zie je ons in ieder geval nooit meer terug bij Bloem op IJburg ook niet om pizza te eten (die redelijk was).
Eet hier vaak. Een van mijn favoriete italiaanse restaurant. De sfeer is gemoedelijk. Inrichting knus. De kaart is geschreven op een groot krijtbord en wisselt periodiek. De Ossoboco moet je echt geprobeerd hebben. Supermals vlees. De pizza's worden in een steenoven bereidt. Ruime assortiment aan wijnen. En de anti pasta is altijd een verwennerij hier.
Weer heerlijk gegeten (kalfshaas, zwezerik en zuurkool carbonara). Door de continu (bijna dagelijks) wisselende kaart met wel de 'bestsellers' er op, is het heerlijk blijven proeven van de verschillende gerechten.
Dit is inderdaad het beste restaurant van IJburg!