1 2 3 4 ... 14 ouder »

Melvin88 Melvin88 20 mei 2012

Ook zaterdag 19 mei naar C Taste geweest met mijn vriendin en een ander stel en ik heb niets te klagen gehad in tegenstelling tot voorgaande berichten. Ik vond het een geweldige ervaring ook al zag ik er erg tegenop. Het is lastig voor te stellen maar je beleeft het op een heel andere manier dan "gewoon" dineren. Ik vond de amuse niet heel lekker maar dit was een kwestie van smaak. Ook was het niet het aller beste vlees wat ik op heb maar ik denk niet dat dat het belangrijkste is, het gaat grotendeels om de beleving. Ook het commentaar hieronder over de glazen is niet terecht want dat zorgt er juist voor dat je niet je glazen omstoot, met een rede dus! En het met je handen eten is juist ook weer leuk omdat je dat normaal niet zo snel doet en je nu wel zal moeten! Kortom erg leuk om een keer te doen en zeker een aanrader!

marleenvrede marleenvrede 20 mei 2012

Wij waren ook op 19 mei aanwezig. Wij hebben ons ook voortijdig naar de uitgang laten begeleiden. Wij zijn het volkomen eens met de vorige recentie, wij rekenden net na hun af. Wij hadden het menu met amuses. Voor 20 euro pp krijg je 6 sausbakjes met simpele vulling die ook nog eens vaak niet lekker was. Dit hoorde we ook van andere mensen en zelfs het personeel beaamde dit. Dus kortom het was absoluut geen leuke ervaring in het donker. We zijn daarna nog naar een ander leuk restaurant gegaan.
Toevallig had ik al eens een ervaring in het donker eten gehad. Dit was in Nijmegen. Die ervaring was top. Jammer van deze.

Norma63 Norma63 19 mei 2012

Echt een vreselijke ervaring waar wij zelf voortijdig een einde aan gemaakt hebben. We hadden de bon van onze kinderen gekregen en vinden het triest dat het zo'n teleurstelling was. Het zichtbare gedeelte ziet er al ranzig uit en zodra je het pikdonkere gedeelte in komt, wordt je onpasselijk van de muffe geur die er hangt, Je wordt aan goedkope kale plakkerige tafeltjes geplaatst, met scheuren in de bekleding van de stoelen. Je drinken in goedkope limonadeglaasjes, niet geschikt voor de drank ( wijn ed) , waardoor dit al helemaal niet meer te drinken is.
Even kregen we een eigen serveerster en leek het erop dat we genoeg aandacht gingen krijgen. Onze namen werden gevraagd en het leek goed te komen, maar helaas werd het al snel te druk voor het personeel en werd de bediening slecht en waren we ook onze eigen serveerster kwijt. Ze liepen met een headset op om de mensen van de keuken goed hoorbaar met verkeerd geserveerde gerechten te confronteren, niet leuk te horen.
Dan het eten...de amuse erg eenvoudig, het voorgerecht weinig, beetje sla met twee kleine stukjes "koolvis", wat ze zelf kabeljauw noemde.
Het hoofdgerecht hebben wij laten staan, paar stukjes smakeloos vlees met grote stukken sompige groenten. Echt vies om te moeten voelen, je kunt het immers niet met mes en vork eten in het donker. Ik kreeg kokneigingen en ook mijn man heeft het na een paar hapjes laten staan omdat het ronduit smerig was, qua smaak, maar zeker qua structuur en je zou toch verwachten dat ze daar rekening mee zouden houden.
Het kaasplankje was een lekkere afwisseling, maar laten we eerlijk zijn, daar kan niet veel fout gaan.
Omdat we vreselijk zaten te balen, ook van het commentaar van andere klanten om ons heen over het slechte eten, de verkeerd geserveerde gerechten enz, hebben we het nagerecht niet meer genomen en verzocht ons naar de uitgang te brengen. Daar hebben we ons ongenoegen kenbaar gemaakt en ze deden net alsof ze dit nog nooit gehoord hadden. Dat terwijl er achter elkaar mensen kwamen die ook het eten niet goed vonden.
De uitleg over het eten werd nog even in de hal bij de toiletten gedaan, maar toen ik vroeg of ik het hoofdgerecht mocht zien mocht dat niet, wat mijn twijfels over de kwaliteit alleen maar kan bevestigen.
Jammer hoor, want dit heeft al met al veel gekost, zeker ook met het parkeren en de reiskosten erbij. Je hoopt op een leuke ervaring, maar het werd voor ons een nachtmerrie.

misha2 misha2 17 mei 2012

Het personeel is super behulpzaam en de belevenis is geweldig. Het was nu de 2e keer dat ik erheen was en het blijft leuk. Het is echt een aanrader hier een keer heen te gaan. Ditmaal had ik de chocoladefondue. Wonder boven wonder zijn we redelijk schoon gebleven, al voelde de tafel wel heel vies aan. Persoonlijk vond ik de high beer wel leuker. Hierbij krijg je allemaal verschillende smaakvolle en goed klaargemaakte hapjes bijpassend bij de 3 bieren.

Erina Erina 14 mei 2012

Zeer leuke en spectalulaire ervaring. Complimenten aan Sophie en Werner als obers ! Erg goed, gedienstig en zorgvuldig. De hight tea vond ik qua smaak tegenvallen !

De ontvangst van de twee ziende gastvrouwen op moederdag vond ik slecht, geen enthousisme of hartelijkheid of gastvrijheid. Dit zou sterk verbeterd kunnen worden.

Mieke8893 Mieke8893 7 mei 2012

Dit was een ervaring om nooit te vergeten; van paniek tot genieten in 2 uur tijd. Heerlijk gegeten maar de ervaring op zich is al een tien waard. Alle respect en dank voor kelner Sophie die er met haar humor en persoonlijke aandacht voor zorgde dat we ons echt op ons gemak voelden al was het voor mij in eerste instantie bijn een traumatische ervaring.

Wilma2 Wilma2 2 mei 2012

2 dames 21 jaar:
Samen met mijn vriendin heb ik op internet gezocht naar een speciale belevenis wanneer het gaat om eten. Dus ben ik terecht gekomen bij het ctaste restaurant in amsterdam.
Het hele concept is dat er in het PIKKEDONKER de hele avond wordt verbleefd en hier wordt gedronken en gegeten.
De bediening is zowel in het donker als in het licht super aardig en er wordt uniek aandacht aan je besteed op een vriendelijke manier.
Het is zitten aan de tafel is in het begin heel spannend, in de polonaise naar binnen. Hele unieke ervaring. Het eten is wel erg speciaal en je weet niet wat je eet maar toch is het wel lekker. Zin in een keer iets spannend-nieuws/geks ga er dan zeker een kijkje nemen. Veel plezier ik geef de avond een 8. (aanrader=kaas aan het eind)

Rosel Rosel 23 april 2012

We hebben nog niet eerder zo'n slechte ervaring gehad. Het concept is goed, en Werner(ober) bediende ons netjes. Maar daar is ook alles mee gezegd.het ontvangst verliep rommelig, de wc leken al weken niet zijn schoongemaakt, het restaurant rook heel muf en smoezelig. En het ergste van alles: het eten was zo slecht, dat het wel in het donker gekookt moet zijn. Om maar niet te beginnen over de slechte wijnen. Wij zijn tijdens het hoofdgerecht weg gegaan en hebben ons niet meer gewaagd aan het dessert! Jammer want we zijn zelf horeca mensen, en je verwacht toch iets meer!

rogiogie rogiogie 14 april 2012

Echt een belevenis! Eten is wellicht niet helemaal op een topniveau. Tegelijkertijd is dat wellicht subjectief: doordat ik het eten niet gezien heb heb ik er ook minder een kwaliteitsbeleving bij. Bob wijnarrangement is top. Leuk en vriendelijk personeel. Waar ken je de obers nou bij naam?

Diane13 Diane13 4 april 2012

De belevenis van het eten in totale duisternis is geweldig. De kwaliteit van het eten laat wel wat te wensen over gezien de prijs die je ervoor neerlegt.

1 2 3 4 ... 14 ouder »

Geef zelf je mening over Ctaste, Dineren in het donker