De bediening is wat traag, maar (let op, dit is een supergrote maar!) echt super attent! We bestellen en genieten o.a. van huisgemaakte appelcake. Als de twee kleinsten aangeven dit toch ook wel lekker te vinden vraag ik de bediening om 1 portie. Ze delen wel samen zeg ik nog. Even later staan er twee schoteltjes, keurig opgemaakt voor beide dames. "Ach, ik vind het zo leuk die meiden" komt er nog achteraan als ik een compliment uitdeel. De bediening blijft ook de volgende rondes attent. Daarnaast is het uitstekend eten in dit restaurant. Had ik al verteld dat het terras in de zomer een "verborgen pareltje" is? Dit alles maakt dat je er even heerlijk tussenuit bent!
iedere week een dagmenu voor € 9,50 super!!
wij hadden mixgrill en het vlees was om te zuigen!!
lekker met frietjes , heerlijke salade en verse compote
en niet te versmaden de flan en friandises.
heren jullie verstaan je vak! waar eet je nog zo goedkoop ! kwaliteit prijsverhouding heb ik het over!!
Eten is zeer goed,vers en leuke
gerechten.
Bediening attent. Je hoeft geen uren te wachten.
De prijzen zijn verrassend laag.
Alleen aan het terras zou wat meer aandacht mogen besteed.
Aankleding mist daar door is het uitzich jammer wat troosteloos
Ik eet vaak buiten de deur maar dit restaurant kan wedijveren met Merlet La Premiere etc maar is veel goedkopen
Op onze trouwdag (5 jaar) zijn wij wezen eten bij Fore. We hebben in vele opzichten een heerlijke avond gehad!
Een dag van tevoren heb ik gereserveerd. In mijn plan om een cadeau aan mijn vrouw met een van de gangen op te laten serveren wordt enthousiast meegegaan. Ik word keurig op de hoogte gebracht van een bedrijfsuitje wat zal plaats vinden op de avond van onze reservering. We spreken af dat de kok een zes-gangen diner zal samenstellen.
Op de avond zelf worden we bediend door één persoon. Wat een verademing. In menig restaurant word je vermoeid met het complete personeelsbestand. De persoonlijke aanpak werkt prettig en draagt bij aan een ontspannen sfeer. Er hoeft niks uitgelegd te worden, men is op de hoogte van de gemaakte afspraken bij de reservering. De zes gangen waren qua smaak uitstekend in balans. De sterke smaak van de eendenpaté kon worden getemperd met een heerlijk frisse salade zonder dat de smaken elkaar de mond uitvochten. Wijn en spijs klopten en de porties waren zodanig van grootte dat de smaak genoten kon worden maar de eetlust niet bedierf. Elke gang (op één na) werd keurig geïntroduceerd. In principe diende de gastvrouw het eten op en voorzag ons van drinken. Eenmaal bracht de kok zijn creatie aan tafel. Het hoofd gerecht werd opgediend door een medewerkster die geen idee had wat ze ons voorschotelde. Het werd zonder uitleg op tafel gezet en zij wilde al weer retour. Op onze vraag wat wij voor ons hadden reageerde ze verbaasd en gaf aan datgene wat we besteld hadden. Vervolgens noemde zij twee verschillende gerechten. We hebben het gelaten voor wat het was vertrouwde op de terugkeer van onze gastvrouw. Die stelde niet teleur en heeft ons met terugwerkende kracht verteld wij zojuist genuttigd hadden.Onze gastvrouw liet zich, zonder zich op te dringen met enige regelmaat zien en informeerde of alles naar wens was.
De avond verliep in alle rust en aan het eind van de avond gingen we met een voldaan gevoel huiswaarts.
Enkele puntjes van kritiek;
Persoonlijk had ik het witte schuimspoortje na drie borden wel gezien. Bij het eerste bord (boven op de soep) was het een leuke opmaak. Bij bord drie kwam het wat inspiratieloos over.
De genoemde medewerkster die geen idee heeft wat ze ons voorschotelt was een kleine misser in de verder uitstekende bediening.
Zoals genoemd vierden wij onze huwelijksdag. Dit werd bij de reservering ook in het reserveringsboek geschreven. Ook is het cadeau aan mijn vrouw keurig uitgeserveerd met het vierde gerecht. Wat ik miste was een kleine persoonlijke tint. Er was geen felicitatie of iets in die trend. We zouden het zelf gewaardeerd hebben.
Los van deze drie punten kan ik iedereen adviseren om eens langs te gaan bij Fore in Julianadorp. Goede prijskwaliteit verhouding, kundige bediening, rust en sfeer.
In de buurt van Julianadorp...wij komen terug.
Vanavond heerlijk gegeten met 7 personen voor een hele mooie prijs. (3 gangen voor 28,50)
Mooi restaurant, leuke en goede bediening. Absoluut voor herhaling vatbaar en ik kan het iedereen aanraden.