| Keuken | Pannenkoeken e/o poffertjes & Hollands | |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | ||
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Wat een geweldig leuke plek en mooi aangekleed restaurant. De bedienig is fantastisch! Ze hebben alle geduld met de kinderen en doen erg hun best om het je naar de zin te maken. De pannenkoeken vielen tegen qua smaak. De appels en het spek waren flink dik gesneden, waardoor de pannenkoeken ook erg dik waren en op sommige plekken niet helemaal gaar. Ook jammer is het dat er geen onderscheid is tussen pannenkoeken voor volwassenen en kinderen. De porties zijn even groot. Hiernaast vind ik het relatief duur waardoor wij, alles bij elkaar opgeteld, niet snel terug zullen komen.
Al blij dat we woensdagavond konden resereveren voor zaterdagavond voor 15 personen.Toen we aangaven dat het later kon worden dan afgesproken, geen punt. Inderdaad pas half uur later aangekomen en heel lang met groep gebleven.Zelfs toen ze pas goed half 10 konden gaan sluiten, geen probleem. Ook het apart afrekenen was geen punt.Prima service.Eten best vlot op tafel,terwijl er veel verschillende gerechten waren besteld.Kwaliteit eten was in orde, alleen vonden de kinderen de patat teveel naar gewone aardappels smaken.Ondanks pubergedrag van enkele kinderen bleef de bediening vriendelijk .We vinden het best een aanrader voor anderen, ook voor een groep.Genoeg keuze in maaltijden en
nagerechten. Redelijke prijzen, per persoon voor ca. 23 euro een hoofdgerecht, drinken en toetje is netjes. Het restaurant is niet heel groot, maar doordat er buiten volop ruimte is kan er genoeg publiek ontvangen worden.
Het eten is niet bijzonder goed, niet bijzonder slecht. De bediening is bijzonder traag. Het brengen van de drankjes alleen kost al een eeuwigheid. Eten kwam pas na ruim twee(!) uur op tafel. En dat was dan dankzij vele andere mensen die al de kuierlatten hadden genomen vanwege de absurde wachttijd, anders was het wellicht middernacht geworden. De lokatie is wel erg leuk en zeer geschikt voor kinderen.
Gegeten op: 7 juli 2012.De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.
veel te duur voor een pannenkoek, wel een mooie locatie
Hebben er laatst, na lange tijd weer gegeten. Was een heerlijke namiddag, dus buiten gegeten. De prijs vind ik wat aan de hoge kant, maar de bediening was goed. Jong, maar wel heel vriendelijk en speelde ook leuk op de kinderen in en de speeltuin buiten is vooor een (pannenkoeken-)restaurant natuurlijk top!
Schrijf zelf een recensie over De Boffert
Schrijf hieronder je recensie over De Boffert. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
| Maandag en Dinsdag | Gesloten |
| Woensdag | vanaf 12:00 |