Fonk

Er zijn nog 3 proefformulieren nodig, vul in!

Dusartstraat 51
1072 HN amsterdam
Telefoon: toon telefoonnummer
Geopend (of niet?)

Keuken: Eetcafé, Internationaal
Keuken open: vanaf 14:00 tot 22:00.
Huiswijn per fles: €18.00

Verdeling van de 4 meningen

75%

25%

Beoordelingen van proevers samengevat

Nog onvoldoende recente beoordelingen om samen te vatten

Proever47505
Uitstekend 06-06-2009
0 0
Vanavond de heerlijke Fonkburger gehad, wat een groot apparaat is dat zeg! Alles zit erop! Gezellig buurtcafe dat zeker de moeite waard is om terug te komen. Buiten op het terras is het prima toeven!
Proever22443
Uitstekend 23-05-2008
0 0
TOP TENT Super gezellig en zeer gemoedelijk. Lekker eten, goede sfeer, prettig en vermakelijk bedienende staff! Prijs-kwaliteit niveau optimaal dus een aanrader. Inmiddels is pinnen ook mogelijk hoor! Aanwinst voor de buurt! ps. heerlijk terras als de zon schijnt!
Proever69280
Uitstekend 29-12-2007
0 0
Heerlijk restaurant. De sfeer is er gemoedelijk en het bedienend personeel attent en beleefd. Het leuke is dat er alleen maar met verse producten wordt gewerkt, de eigenaar vertelde mij dat alles echt vers gemaakt wordt en a la minute. Dit komt zeker terug in de smaak van de gerechten. Proporties zijn prima, prijzen zijn zeker niet te duur en de kaart wisselt mee met de seizoenen, omdat de
Linde
Goed 04-12-2007
0 0
Een erg leuk eetcafé, een aanwinst voor de buurt vind ik. Van dezelfde uitbaters als café Zool in de Oude Leliestraat, en hier hangt dezelfde ontspannen sfeer met gezellig personeel en zelfs een goede verzameling (bord)spellen. De kaart is klein maar bevat voor ieder wat wils, ook voor vegetariers is er genoeg keuze. En voor heel schappelijke prijzen, ik kom zeker terug.

Beoordeel zelf!

Je mening dient te gaan over het restaurant. De redactie van deze site behoudt zich het recht voor om niet terzake doende meningen te verwijderen. Hierbij worden onze huisregels gehanteerd.

Algemene indruk:
Slecht Matig Redelijk Goed Uitstekend