DVN 15 februari 2012 | |
Een leuke, bistro-achtige zaak, met prima eten. De nadruk ligt op vleesgerechten, en daar zijn ze ook goed in. Geen hoogdravend gedoe, gewoon lekker genieten van een goed stuk vlees. De bediening is correct en vriendelijk, maar ook ongedwongen en gastvrij. Naast goede wijnen heeft men ook een uitgebreide keuze aan speciaalbieren, met de bijbehorende bier/spijs adviezen. Aanrader om lekker ongedwongen maar toch goed te eten. Zonder twijfel één van de betere restaurants van Hoofddorp. |
mcl 17 augustus 2011 | |
Op zaterdag 13 augustus met 4 personen bij Elders gegeten. Het eten (wat wij kregen) was goed , de bediening vrolijk. Er lijkt niets aan de hand zo. Wij hadden gereserveerd met de DinerJaarKaart. Bij binnenkomst bleek de tafel niet klaar (vakantietijd, niet erg druk bezet). Flesje wijn bij het eten, waarbij bij het inschenken een behoorlijke sloot over het glas heen ging (!). Gelukkig niet over de kleren. De dames bestelden Kalfs rib-eye, maar kregen een entrecote. Er bestaan duidelijke verschillen, maar volgens de kok was het een wat slechtere rib-eye. Wel het bedrag van de rib-eye moeten betalen (2 euro duurder). Een van de heren bestelde een biefstuk met champignons en uien en vroeg of het brood vervangen kon worden door patat. Blijkbaar een rare vraag, want zij adviseerde om dan een tournedos te nemen en dan zou zij de champignons en uien apart in een bakje doen. De tournedos was overigens wel ruim 3 euro duurder en voor de champignons en uien moest apart worden bijbetaald. De andere heer bestelde een T-bone van 650 gram, maar die was beduidend kleiner. Onze klachten werden niet gehonoreerd. Je zou bijna zeggen dat de korting van de DJK op een andere moest worden gecompenseerd.
Marloes33 19 juli 2011 | |
Afgelopen weekend met 12 man gegeten...
jo_el 6 juni 2011 | |
We waren hier tijdens het after jazz festival, sfeervol restaurant, Jazz trio was goed, eten prima en de bediening uitstekend, een zeer gezellige en geslaagde avond gehad. |
jwijnands 29 mei 2011 | |
Als er eenmaal eten op tafel verschijnt is dat zo slecht nog niet. Voordat er wat komt.. voorgerecht, 30 minuten, hoofdgerecht 40 minuten. Toetje nog 's 30 minuten. Gelukkig hadden we speelgoed voor de kids mee en een evergreen voor ze. Voorgerechten is prijs/kwaliteit zoek. 12 euro voor 6 stukjes palingfilet met wat toast.. 7,50 voor een miniem beetje pasta (wel heel smakelijk). Hoofdgerechten. Vlees was erg taai en vrij smakeloos. Wel netjes gebakken. Vis was netjes klaar gemaakt. Krieltjes waren wel gaar maar heel donker en heel vet. Nergens zat zout of peper op. Toetjes waren netjes. Zaak heeft van zichzelf al last van zwembadakoestiek maar als er dan ook nog een jazz trio speelt kan je een gesprek voeren wel vergeten. |
SandraBee 5 november 2010 | |
Een gemoedelijk eetcafé waar je met de hele familie terecht kunt.
Karin2010 23 juli 2010 | |
Vanmiddag op het terras wat gedronken en gegeten. De lunch kaart was simpel, het eten was goed. Bediening super vriendelijk en snel. Voor herhaling vatbaar!!! |
han38 22 december 2008 | |
Elders is een gezellig bistro-achtig restaurant. De sfeer is gemoedelijk te noemen en je hebt zicht op de keuken, zonder nadelige geluiden. De bediening is vlot en goed. Het eten is eenvoudig maar smaakvol. Wij komen beslist een keer terug. |
Liekster 15 augustus 2008 | |
Zeker voor deze prijzen viel het tegen. Het brood met Alioli vooraf beloofde veel goeds. Wat erg tegenviel was de maaltijdsalade. voor 15,95 was het niet veel, en ik heb de indruk dat ze een standaard salade hebben die ze dan aftoppen met wat pasta of geitenkaas (naar gelang je keuze). De salade die onder mijn pasta lag, was namelijk precies dezelfde als die van mijn buurvrouw (die geitenkaas had), en lag ook naast de sate van mijn vriend op het bord.
Geef zelf je mening over Elders