8.3

3 gangen voor €30
van 28 mei t/m 3 juni

Reserveer deze aanbieding!
Reserveer voor lunch

Meer restaurants? Ga naar dinerdagen.nl!

Reserveer nu
Restaurant JanZen over zichzelf

Art Deco pand in landelijk gelegen omgeving. Ruime parkeergelegenheid voor de deur. Riant terras voor (zakelijke) lunch en diner. Nabij a12 afslag 13. Uitsluitend verse (streek) producten en seizoensgebonden gerechten. Persoonlijke aandacht in sfeervolle ambiance. Vergaderruimte tot 18 pers.

1 2 3 4 ouder »

idsard idsard 14 mei 2012

Wij hebben hier op zaterdagavond prima gegeten in een vol restaurant. Van een afstandelijke bediening hebben wij niets gemerkt, de dames en heren waren vriendelijk en attent. Het eten was zoals gezegd prima, ook de kwaliteit t.o.v. de prijs was normaal. Wij komen zeker terug!

voorsche voorsche 23 april 2012

Prachtige accomodatie. De gastheer gaf de vaste gasten duidelijk meer aandacht. Humor is er niet bij en de man werkt tijdens lunch alleen. Loopt als kip zonder kop wervelwind te spelen. Restaurant ongeschikt voor kinderen. Te hoog geprijsd, weliswaar goede kwaliteit.

Proefaet Proefaet 11 april 2012

Eten was wel goed maar de prijs die je ervoor betaalt is wel erg hoog. Bediening kan wel wat klantgerichter en met tafels gaan schuiven voor de volgende avond geeft niet het idee dat je nog erg welkom bent....

Debruin57 Debruin57 12 maart 2012

Afgelopen zaterdag wezen eten. Gezellige sfeer in het restaurant en professionele bediening, heerlijke gerechten met bijpassende wijnen. Wij komen zeker terug.

ellenvanhelden ellenvanhelden 4 maart 2012

Vorige week wezen lunchen met manlief. Eten goed, maar wat een superafstandelijke gastheer....Was gewoon onprettig om hier te zijn, voelden ons niet welkom.
Mijn man zijn gerechten werden genoteerd, de mijne niet.....gastheer was al weer weg.
Alleen maar ja en nee, verder geen enkel woord. BAH!

piersky piersky 20 februari 2012

Absoluut lekker gegeten op 14 februari 2012 , niets op aan te merken. Vond alleen de service iets tegenvallen naar aanleiding van de recensies die ik gelezen had. Als het voorjaar wordt gaan we nog een keer op bezoek!

meijeryvette meijeryvette 14 januari 2012

Goed restaurant, maar de kwaliteit van service en bediening is sterk afhankelijk van het feit of de eigenaar in huis is. Dat is het enige bezwaar. Verder mooie zaak met zeer goed eten.

FeinschmeckeRR FeinschmeckeRR 20 juli 2011

Onlangs ervaren dat JanZen een prima restaurant is, waar je zo maar niet opkomt om te gaan eten. We proefden o.a. het kreeftenmenu: Uitstekend! evenals de correcte bediening en de ambiance, leuk terras voor een aperitiefje en gezellige aankleding. Goede keuken: de borden zagen er telkens goed uit en de smaak was fijn.
Aanrader!

leustatia leustatia 15 mei 2011

Gisteren voor het eerst hier gegeten en we zijn absoluut onder de indruk van de overheerlijke gerechten, de bijzondere wijn en de uitgesproken plezierige bediening. Ligging is romantisch, alles ziet er op en top verzorgd uit. De prijs is zeer aanvaardbaar voor de geboden kwaliteit. Absolute aanrader!

rondeloos rondeloos 17 april 2011

Hier zaterdag 16 april gegeten. Was precies een jaar gelden dat ik hier ook was. Ik blijf bij mijn eerdere mening dat het wederom een geslaagde avond was met heerlijke gerechten, uitstekende wijn en een perfecte service. Dit alles in een sfeervolle ambiance waarbij een vriendelijk woord van de gastvrouw zeer op zijn plaats is. Een aanrader om hier te gaan dineren.

1 2 3 4 ouder »

Geef zelf je mening over Restaurant JanZen