KeukenThais

svdr svdr 8 augustus 2011

Het eten heeft ons erg goed gesmaakt, de ruimte vonden we iets minder gezellig en uitnodigend. Mijn tafelgast vond de viskoekjes een beetje zompig, maar verder hebben we goed gegeten. De ruimte doet niet zo authentiek Thais aan, maar de gerechten gelukkig wel!

Gerard Bakker Gerard Bakker 7 januari 2011

Ga best wel vaak met vrienden bij Soen eten, de Eend is mijn favoriet. Maar ze hebben ook lekkere andere Thaise gerechten. Goed betaalbaar en lekker.

Leonie Leonie 10 december 2010

De stroom was uitgevallen tijdens ons voorgerecht, maar dat werd gelukkig goed opgelost, dit maakte de sfeer alleen maar beter. Het is een fijne tent met een ongedwongen sfeer.

Mijn voorgerecht was heerlijk: garnalen met verschillende pittige sausjes. Op basis daarvan zou ik een 'uitstekend' willen geven.

Als hoofdgerecht bestelde ik de phad krau praw, mijn lievelingsgerecht en heb deze dus al in veel Thaise restaurants gegeten. (Misschien ben ik daarom te kritisch in mijn oordeel), maar deze was te zoetig naar mijn smaak... en te weinig knapperige groenten...

Verder alles prima in orde en erg gezellige tent, dus toch nog een 'goed'!

yvonneveltmaat yvonneveltmaat 24 oktober 2010

Het eten was heerlijk. Echt een aanrader voor degene die van Thais eten houdt. Heel jammer dat de walm uit de keuken iedereen achterin het restaurant de adem benam. Letterlijk dan wel, want iedereen zat minutenlang te hoesten en te kuchen. De airco werd aangezet en dat hielp wel een beetje, maar toen even later het volgende gerecht gebakken werd was het resultaat dat we snel de rekening gevraagd hebben en zijn vertrokken.

marcomeurs marcomeurs 15 oktober 2010

De inrichting en bediening zijn als van een Hollands eetcafe. De kok en het eten zijn Thais. Het is er lekker, en het menu is praktisch ingericht. Bij alle gerechten kan je kiezen of je ze op basis van biefstuk, kip, gamba's, tofu etc wil. Andere Thaise restaurants hebben die keuze ook, maar hebben er veel meer menu-pagina's voor nodig.

Geef zelf je mening over Soen

MaandagGeopend
DinsdagGeopend