8.1
7.8

1 2 3 4 5 ouder »

yoeri yoeri 20 september 2011

heerlijk gegeten! uitstekende prijs kwaliteit verhouding. iets te lang op ons dessert gewacht maar meteen een koffietje van het huis, klasse!!

Patriciaclav Patriciaclav 14 juli 2011

Voor het eerst hier komen eten, bij "echte italianen" had ik toch wat beters verwacht, het vlees is biologisch en dat proef je, niet. Wel was de pasta goed aldente, iets wat je niet erg veel tegenkomt. Ze moeten een poster op de deur hangen die duidelijk maakt dat je neit kan pinnen want dat bespaart veel klanten de volgende keer een zoektocht ( in de regen in mijn geval ) naar een pinautomaat in de buurt...

Loekiesnoekie Loekiesnoekie 7 mei 2011

Op vrijdagavond heerlijk buiten geborreld, waarna we met z'n vieren aan tafel zijn gegaan. Leuke entourage, vriendelijke en meedenkende bediening. Het eten was van goede kwaliteit, mooie producten en prima wijn. Wat ons betreft een aanrader! Wij komen hier zeker een keer terug.

IlonkaS IlonkaS 14 februari 2011

Afgelopen zaterdag hier gegeten. We werden zeer vriendelijk ontvangen. Ze dachten actief mee over de beste tafel. Zo zaten we uiteindelijk heerlijk bij het raam. Als amuse een knapperige crostini. We dronken de witte huiswijn. Deze was prima. Het eten was lekker, qua opmaak en dosering is er winst te halen. Het bord oogde wat rommelig en de hoeveelheid saus bij vlees en vis was teveel. Alles was wel heel vers. Het dessert was erg lekker, met een fijn glaasje dessertwijn. De uitstraling van de mensen van de bediening is heel vriendelijk, maar nog wat twijfelachtig over de positieve eigenschappen van het restaurant.

Bon-peer Bon-peer 14 februari 2011

Een wel erg beperkte menu kaart, anti pasti zeer matig en hopelijk niet uit eigen keuken, pasta erg al dente en zelf gemaakt? Hoofdgerecht van kalfsvlees met een veels te zoute saus en een stuk vlees dat op een door gebakken karbonade leek, biologisch? Lamskoteletten juist weer erg rose en niet echt warm, ook een goeie combi! Daarbij opgeteld dat niet werd gevraagd of ons eten had gesmaakt en pas bij afrekenen het pin-verhaal horen...ai Kookles??

johannes77 johannes77 12 februari 2011

Wij zijn hier op een vrijdag heengegaan om wat te eten met zijn tweeen, niet gereserveerd. Het begon al niet goed: een lid van het personeel vroeg om onze jassen. Toen wij ze bij ons wilden houden, keek ze zeer geirriteerd en liep ze boos weg.Heel onaangenaam. Het was half acht en niet zo druk, toch werden we aan het meest ongunstige tafeltje geplaatst: pal naast de serveertafel, midden in gangpad naast pilaar. Dat terwijl er ruimte genoeg was. Wij hebben gevraagd om een andere tafel, en die kregen we ook.

Vervolgens kregen we snel onze drankjes, en de kaart. Na een blik daarop werden we niet zo blij. Bijzonder kleine kaart, met weinig aantrekkelijke gerechten. Prijzen die er niet om liegen. Wij vroegen ons af hoe een pasta zo duur kan zijn, terwijl het geeneens helder is of het zelf gemaakt is: de omschrijving was nietszeggend. We waren eigenlijk al een beetje klaar met het verhaal, en hadden ook het gevoel dat we wat opgejaagd werden. Op dat moment wilden we weg en wij zeiden dan ook dat we ons bedacht hadden. Zoals verwacht was de reactie erg venijnig. De rekening van de nog halfvolle drankjes werd ongeveer op tafel gesmeten en ze wilde afrekenen want ze hadden het "druk".

Nooit, nooit meer dit. Jammer, want er zit niet veel in de buurt. Maar met zo'n personeel hadden wij al gegeten en gedronken voor de amuse!

Henk23 Henk23 8 februari 2011

Onlangs hier maar weer eens gegeten. Voor de prijzen verwacht je meer! Helaas ontstijgen de gerechten het niveau van een amateurkok nauwelijks. Zo waren de gegrilde groenten van de antipasti taai. Het feit dat je niet kunt pinnen is ook niet van deze tijd. Toen we verbaasd reageerden werd ons toegesnauwd dat dit bij reservering altijd vermeld wordt. Bij ons dus niet. Jammer, jammer, jammer!

Meindert Kuyvenhoven Meindert Kuyvenhoven 31 januari 2011

Zaterdag weer heerlijk gegeten: romige parelhoenfilet (Filetto di faraona),...erg lekker.
Ontspannen Zuid-Europese sfeer.

Je kunt er zelfs kookles krijgen, maar dan wel Thais.

tonsan tonsan 20 januari 2011

Onlangs gegeten in dit gezellige buurtrestaurant. Het ziet er leuk uit maar de akoestiek is een stuk minder. Erg rumoerig. Slechte prijs/kwaliteitsverhouding. Gastvrijheid is niet bij iedereen van het bedienend personeel vanzelfsprekend. En als je wilt betalen word je doodleuk naar de geldautomaat om de hoek gestuurd omdat ze geen pinautomaat hebben. Kom op zeg! We leven in 2011! Kortom: geen aanrader.

tina123 tina123 20 december 2010

Zalig gegeten in een mooie ambiance,
attente bediening, we komen hier zeker nog een keer terug!

1 2 3 4 5 ouder »

Geef zelf je mening over Da Braccini